vineri, 29 august 2014

Derby-ul din "Super...lică" a fost amânat!

În acest week-end, un meci extrem de interesant, derby-ul etapei în "Super...lică", urma să aibă loc la Tufeni, între AS Tufeni şi Voinţa Ciorani. Partida, însă, a fost amânată, iar motivul ne-a fost dezvăluit de
preşedintele tufenarilor, Giani Chiotoroiu: "La solicitarea echipei din Ciorani am fost de acord cu amânarea jocului, pentru că ei au patru jucători la reprezentativa de minifotbal, care are un turneu pe la Iaşi, din câte am înţeles. Regulamentul este clar în această privinţa şi ar fi permis amânarea partidei şi fără acordul nostru. Urmează ca jocul să fie reprogramat, dar la acest moment nu se ştie exact data la care se va disputa".

13 comentarii:

  1. Meciul este in SuperLiga B...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are nici o legatura federatia de minifotbal cu federatia romana de fotbal sau cu AJF Prahova !! Nu se putea amana meciul fara acordul celor de la Tufeni !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seara buna.Cu tot respectul ptr.Giani,dar minte,fiindca federatiiile nu au legatura intre ele,restul este cancan................

      Ștergere
    2. Domnul Giani a fost de acord, Cioraniul a fost de acord. Si daca au fost de acord vorbiti degeaba. Ei sau inteles care au fost motivele le stiu ei asa ca chibitii sa faca ciocul mic.

      Ștergere
    3. Nu puteti dormi ca s-a amanat un meci? Pai daca oamenii s-au inteles care este problema voastra?Poate ca au fost si alte motive. Vreti sa le stiti voi pe toate? Cine stie moare.Aviz amatorilor.

      Ștergere
  3. Dar acest meci de ce a fost amanat, iar alte meciuri cum ar fi Avântul Măneciu - Progresul Drăgăneşti sau Paulesti - CSO Plopeni in care ambele au jucatori la acel turneu de la Iasi nu a fost posibil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca conducatorii nu se inteleg ce sa le facem noi? Domnul Giani este un om de fotbal,voi sunteti vorbitori de fotbal, cu alte cuvinte este o mare diferenta. E greu sa pricepeti.Nu inteleg de ce va framanta atat de mult ca sa amanat acest meci. Nu afecteaza clasamentul ca nu suntem la sfarsit de campionat si mai tineti minte ca si in campionatul trecut ati sarit de fund in sus cand cei de la Ceptura si Ciorani au amanat jocul,ca se aranjeaza, ca se face blat si cate si mai cate. La Ceptura, Astra Ciorani a castigat desi cei de la Ceptura aveau mare nevoie de puncte.Din cate cunosc eu pe cei din Ciorani pot fi acuzati de ce vreti voi dar de aranjat meciuri, niciodata. S-a vazut anul trecut cand au terminat cu 13 puncte avans si au jucat cinstit pana la final.Asa ca voi vorbitorilor de fotbal cantati va rog la alta masa.

      Ștergere
  4. Au fost si cei de la tufeni de acord c tragedie atat la ciorani lipsesc 3 jucatori .vorbiti ca sa va aflati in treaba

    RăspundețiȘtergere
  5. ptr anonim de la 14:16:mai usor cu giani om de fotbal.a jucat pe undeva omul asta?ce mari realizari a avut,ca de 2-3 ani termina numai pe locul2 care nu promoveaza.din cate stiu tufeniul s.a infintat acum 3 ani.cam scurt timpul pt a numi o persoana,om de fotbal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici Jose Mourinho nu a jucat fotbal si exemplele pot fi multe.Om de fotbal colegu,nu inseamna sa fi jucat fotbal la o echipa.Cunostintele dvs. in materie de fotbal sunt limitate in acest caz.Imi pare rau ca nu intelegeti,asa ca comentati lucruri la care va pricepeti.OK?

      Ștergere
  6. Colegu de la 15:37 cati bani ai dat la echipa de vorbesti "vorbire"? Ca sa promovezi iti trebuie bani. Matale stii ce sunt banii?Cred ca esti picat din luna de vorbesti asa. Poate ca acolo se folosesc pietrele sau rocile sau stancile ca moneda de intretinere a unei echipe. La noi pe Pamant ,pentru ca o echipa sa joace fotbal are nevoie de foarte multi bani. Daca nu bagi bani la o echipa sigur nu te doare burta si atunci te agiti ca pestele pe uscat. Eu zic sa nu te mai dai mare la apa mica ca nu-ti sade bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. om de fotbal d.le de la tufeni inseamna ,printre altele sa.ti respecti adversarul.mult respect ati aratat voi anul trecut frumosilor,curatilor si nepatatilor!o cometa de la provita....

    RăspundețiȘtergere