marți, 26 august 2014

Iustin Popescu nu s-a antrenat astăzi cu Fortuna

Fortuna Poiana Câmpina a intrat în linia dreaptă pentru pregătirea debutului în eşalonul secund al fotbalului românesc. Antrenorul Florin Stăncioiu a pregătit cu atenţie programul de pregătire pentru această săptămână, programul incluzând mâine dimineaţă un joc-şcoală, pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, prilej pentru tehnicianul Fortunei să-i vadă la lucru pe ultimii jucători care vor sosi în lotul singurei formaţii prahovene din Liga a 2-a, un fundaş central şi un fundaş stânga, ambii cu CV-uri impresionante, incluzând chiar şi prezenţe în campionate străine. În schimb, de la antrenamentul de astăzi dimineaţă a lipsit portarul Iustin Popescu (foto), acesta acuzând o răceală şi determinându-l pe Stăncioiu să îl menajeze pentru moment.
În rest, tot lotul este valid şi nerăbdător să înceapă competiţia. "Eu spun că avem o echipă valoroasă, cu multe nume importante mai ales în ofensivă, astfel încât voi avea nevoie de
multă inspiraţie pentru a alege cele mai bune soluţii în atacul formaţiei noastre. Ne bazăm mult pe ofensivă, vrem să jucăm un fotbal spectaculos şi să marcăm cât mai multe goluri, lucru care ne dorim să atragă şi cât mai mulţi spectatori în tribune", ne-a declarat Florin Stăncioiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu