miercuri, 27 august 2014

Fortuna a pus astăzi în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Fortuna Poiana Câmpina a pus de astăzi în vânzare abonamentele pentru noul sezon. Singura echipă prahoveană din eşalonul secund a ales o variantă cu adevărat profesionistă pentru acest lucru, abonamentele fiind pus în vânzare on-line prin intermediul Vodafone, Orange şi Domo.
Vineri şi sâmbătă, biletele şi abonamentele se pot achiziţiona şi de la sediul clubului, aflat la stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina.
Dacă despre preţul unui bilet v-am informat deja, intrarea generală fiind 10 lei, abonamentele puse în vânzare de club au următoarele preţuri:
Tribuna VIP
200 lei pentru perioada 30 august - 31 decembrie 2014
400 lei pentru perioada 30 august 2014 - 30 iunie 2015
Tribuna I
150 lei pentru perioada 30 august - 31 decembrie 2014
300 lei pentru perioada 30 august 2014 - 30 iunie 2015

13 comentarii:

  1. Foarte scumpe abonamentele si totodata si pretul biletului 10 ron este cam mult.La Ploiesti este 12 ron il vedem pe Mutu so meciri de liga 1

    RăspundețiȘtergere
  2. Foamea de bani e foame de bani, baieti!!
    https://www.youtube.com/watch?v=LdXxolAPb8g

    RăspundețiȘtergere
  3. 10 etape x 10 lei= 100 lei.. daca nu jucati un amical cu barca sau nu ajungeti in finala cupei Romaniei, de ce mi-as lua abonament?

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar placea ca stadionul Fortunei sa fie plin dar crede-ma ca nu o sa fie pe stadion mai mult de 80 de suporteri la niciun meci cu asa preturi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vizitati site-urile echipelor din TIMISOARA, ORADEA si SATU MARE sa vedeti ce preturi au abonamentele! ! O sa aveti sadionul gol!

    RăspundețiȘtergere
  6. pfff! dar cat vreti fratilor sa fie biletul....?????. 5 lei?? pai era 5 lei pe timpul fostei echipe FCM CAMPINA! e chiar un pret rezonabil pt 2 meciuri acasa pe luna....daca nu va convine...stati acasa!!! faceti atata tam tam pt 10 lei....ne'am obisnuit pe degeaba..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la fosta echipa FCM POIANA CAMPINA era de cele mai multe ori intrarea libera pentru toti. Doar la meciuri importante cu nume precum Petrolul Ploiesti, FCM Ploiesti (actuala Astra Giurgiu) etc era 5 lei biletul

      Ștergere
    2. Sigur o sa stam acasa,te duci tu si cativa ca tine. Aveti impresia ca nu a mai vazut lumea meciuri de fotbal pana la Fortuna Poiana Campina? Cat de mult vati umflat zilele acestea tot asa va veti dezumfla dupa primele meciuri.

      Ștergere
    3. Dupa acest rezultat se mai aude ceva?

      Ștergere
  7. Cum spuneam...conducere slaba!patronul,oare stie ce fac 'atarnatorii' pusi la club?urat...in conditiile in care Campina are o rata a somajului ridicata si pensionarii au venituri ce nu permit achitarea unui bilet de liga a doua de 10 ron...mai gandi-ti-va!

    RăspundețiȘtergere
  8. dar de tigarii si de bautura au nu? mai lasa'ne frate cu astea...si pana la urma nu va obliga nimeni sa va duceti la meciuri sau sa cumparati abonamente...stati acasa si de aia 10 lei va luati o sticla de bere si 3 tigari. vedeti meciul la tv...si nu sunt om care e din clanul fortunei...sunt doar un simplu suporter...duceti'va sa vedeti atunci pe csc pe rafinarie ca acolo e gratis

    RăspundețiȘtergere
  9. salut.ma puteti lamuri,care este tribuna vip?e cumva aceeasi tribuna de beton,doar gardul acela face diferenta?va rog sa ma lamuriti.multumesc

    RăspundețiȘtergere