luni, 15 septembrie 2014

Cipriotul Trattou arbitrează partida Dinamo Zagreb - Astra

Partida Dinamo Zagreb - Astra Giurgiu, din prima etapă a grupelor Europa League, va fi arbitrată de o brigadă din Cipru, condusă de Leontios Trattou (foto). Ajutoarele sale vor fi asistenţii Michael Soteriou, Athinodoros Ioannou, adiţionalii Christos Nicolaides, Demetris Masias şi rezerva Sotiris Viktoros. Observatorul pentru arbitri al jocului a fost desemnat israelianul Dani Koren.
Trattou s-a născut pe 11 februarie 1973 şi se află din anul 2006 pe lista FIFA. În cariera sa a mai condus partide în care au fost implicate echipe româneşti: Bosnia - România 1-1, pe 5 septembrie 2008, în preliminariile CE tineret;
Dinamo Bucureşti - Varteks Varazdin 2-2, pe 28 iulie 2011, în turul al treilea preliminar al Europa League; Dnipro Dnipropetrovsk - Pandurii Tg. Jiu 4-1, pe 28 noiembrie 2013, în grupele Europa League. A mai arbitrat în Croaţia, chiar pe Dinamo Zagreb: Dinamo Zagreb - Şerif Tiraspol 4-0, pe 8 august 2012, în turul al treilea preiminar al Champions League. Precedentul meci internaţional condus de cipriotul Trattou a fost pe 21 august, Spartak Trnava - FC Zurich 1-3, în play-off-ul Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu