marți, 9 septembrie 2014

Cupa României. Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Târlungeni 3-0. Declaraţiile antrenorilor

La finalul partidei a avut loc obişnuita conferinţă de presă, în cadrul căreia antrenorii celor două echipe au făcut următoarele declaraţii.
Daniel Bona, Unirea Târlungeni:
"A fost un meci câştigat de gazde în repriza secundă, dar noi am pornit de la ideea că nu avem un lot la nivelul Fortunei, care să ne asigure dubluri pe fiecare post, astfel încât am preferat să odihnim câţiva dintre titularii obişnuiţi, pentru că venim după o deplasare la Timişoara şi ne aşteaptă în week-end o altă deplasare lungă, la Caransebeş. În aceste condiţii, am început cu patru jucători sub 21 de ani, unii dintre ei au dezamăgit, au fost câteva greşeli individuale grave, astfel că victoria gazdelor este una clară şi meritată. În schimb, în campionatul lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel. Seria noastră este una foarte echilibrată, cred că se va juca totul până în ultima etapă, iar noi ne vom vinde foarte scump pielea la fiecare meci".
Florin Stăncioiu, Fortuna Poiana Câmpina:
"Sunt bucuros pentru această victorie, care duce la îndeplinirea unui prim obiectiv al nostru, calificarea în 16-imile Cupei României, urmând să întâlnim acum o echipă din primul eşalon. Mă bucur că am legat două victorii importante, iar rezultatele încep să aducă şi o creştere a nivelului jocului nostru. Jucăm în viteză, iar jucătorii capătă încredere din ce în ce mai mare în ei înşişi, ceea ce nu poate duce decât la o creştere a ritmului de joc. Acum trebuie să pregătim cu atenţie meciul din campionat cu Olimpia Satu Mare, unde datele problemei vor fi cu totul şi cu totul altele, dar eu am convingerea şi speranţa că vom învinge, pentru că am spus-o în mai multe rânduri, avem o echipă bună, printre cele mai bune".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu