luni, 8 septembrie 2014

Cupa României. Fortuna vrea să aducă o echipă din prima ligă la Poiana Câmpina!

Mâine, de la ora 16.30, în faza a V-a a Cupei României, pe teren propriu Fortuna Poiana Câmpina va întâlni pe Unirea Târlungeni, miza fiind una foarte mare: echipa câştigătoarea va avea privilegiul de a întâlni în faza următoare a competiţiei o echipă din primul eşalon.
Fortuna Poiana Câmpina şi Unirea Târlungeni sunt deja adversare vechi. Cele două echipe s-au confruntat în ediţia 2012-2013 a Ligii a 3-a pentru promovare, atunci, câştig de cauză având braşovenii, după 1-0 la Târlungeni şi 0-0, în retur, atunci când Fortuna a fost gazdă. Apoi, în această vară, în al doilea stagiu de pregătire centralizată, Fortuna Poiana Câmpina a întâlnit chiar la Târlungeni adversara sa de mâine, pe care a învins-o cu scorul de 2-1, prin "dubla" lui Bogdan Năstase.
Acum, pentru meciul de mâine, ambele echipe vin după deplasări lungi: Fortuna la Oradea, iar Unirea la Timişoara. În vreme ce braşovenii au pierdut la Timişoara, dar au câştigat o zi în plus de odihnă, meciul având loc vineri, Fortuna a venit de la Oradea cu o frumoasă victorie, 3-1, care - cu siguranţă - va da un alt moral elevilor lui Florin Stăncioiu.
De altfel, tehnicianul Fortunei a declarat: "Ne-am întors sâmbătă noaptea, destul de târziu, de la Oradea, iar la antrenamentele care au urmat am ţinut cont de starea de oboseală a jucătorilor.  Meciul din Cupa României îl tratăm cu maximă seriozitate pentru că vrem să ne calificăm şi să aducem o echipă din prima ligă la noi acasă. În meciul de mâine vor putea să joace şi alţi jucători decât cei care au fost folosiţi cu preponderenţă în primele două etape de campionat, pentru că toţi cei 24 de jucători din lot sunt valoroşi. Concurenţa pentru a prinde primul "11" este mare şi le-am spus mereu că cei care nu apucă să intre pe teren nu trebuie să se supere, ci - dimpotrivă - trebuie să muncească şi mai mult la antrenamente, iar atunci când voi apela la ei să demonstreze pe teren că-şi merită locul în echipă".
Biletele la meciul Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Târlungeni, din Cupa României, vor costa 5 lei, iar posesorii de abonamente au intrarea asigurată. De asemenea, mai trebuie amintit că în caz de egalitate după 90 de minute, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea va persista se va recurge la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu