luni, 15 septembrie 2014

Două televiziuni, în lupta pentru transmiterea meciurilor din eşalonul secund

În cadrul unei intervenţii în această după-amiază la emisiunea "Trafic Sport", cu Horaţiu Sima şi Ionel Luţan, la Sport Total FM, preşedintele LPF 2, Auraş Braşoveanu, a făcut o serie de precizări legate de desfăşurarea procedurilor privind încheierea contractului cadru pentru televizarea partidelor din eşalonul secund.
"Au fost trei televiziuni cu care am discutat - a spus Braşoveanu - dar TVR s-a retras, nu pentru că nu ar exista un interes faţă de eşalonul secund, ci pentru că nu are posibilitatea asigurării resurselor financiare necesare. Aşadar, au rămas două televiziuni în cursă, am mai solictat o serie de documente, iar pe 19 septembrie vom încheia procedurile şi sper ca la acel moment să fim în măsură să anunţăm televiziunea cu care vom încheia acest contract-cadru. În acelaşi timp, mai multe formaţii din Liga a 2-a negociază separat drepturile de televizare, dar am convenit împreună că acestea nu vor încheia acorduri separate decât după adoptarea contractului-cadru, în funcţie şi de prevederile acestuia".
Mai multe surse susţin că cele două televiziuni aflate în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de televizarea a partidelor din Liga a 2-a ar fi Dolce şi Digi, urmând ca pe 19 septembrie, oficialii LPF2 să anunţe în mod oficial cu cine vor încheia contractul şi, implicit, unde vor putea fi văzute partidele din eşalonul secund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu