marți, 16 septembrie 2014

Florin Stăncioiu, antrenor Fortuna: "Putem să câştigăm!"

Imediat după tragerea la sorţi pentru stabilirea programului "16"-imilor de finală ale Cupei României, în care Fortuna Poiana Câmpina va întâlni pe Dinamo Bucureşti, antrenorul Florin Stăncioiu (foto) a declarat: "În primul rând, noi suntem bucuroşi că am ajuns până în această fază a competiţiei. Ne dorim să câştigăm şi cred că putem să câştigăm şi să accedem în faza următoare a competiţiei. Cel mai important pentru noi este mai întâi deplasare la Slatina, pentru meciul din campionat, de unde vrem să ne întoarcem cu toate punctele, după care vom întâlni pe Dinamo, în Cupa României. Ei au avantajul că ne cunosc foarte bine, preşedintele Anghelache a fost la fiecare meci al nostru pe teren propriu, avem mai mulţi jucători de la ei, dar cred că putem produce o surpriză,
pentru că şi ei au destule probleme şi nu ştiu în ce măsură nu vor dori să se axeze mai mult pe campionat".
Urmează să se stabilească în următoarele zile sau chiar ore exact când şi unde va avea loc partida. În mod normal, partida ar urma să aibă loc pe stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina, dar dacă televiziunea care transmite partidele din Cupa României îşi va dori să transmită acest meci, atunci întâlnirea va avea loc pe un stadion cu nocturnă, în principiu cel mai apropiat de oraşul de reedinţă al echipei organizatoare. În cazul de faţă, partida ar putea avea loc pe stadionul "Astra" din Ploieşti.

6 comentarii:

  1. Va fi un meci decisiv pentru imaginea CLUBULUI si de ce nu a antrenorului STANCIOIU.FORTUNA va putea demonstra in meciul cu DINAMO,nivelul la care au ajuns ca joc si pregatire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fortuna a demonstrat ca a ajuns la un nivel bun de joc iar antrenorul Stancioiu a demonstrat ce era de demonstrat.Sa nu se uite ca acum un an Fortuna era scoasa din cupa de Boldesti(din Judet),cu mare antrenor pe banca,fiind in liga a-III-a.Faptul ca acum Fortuna joaca cu Dinamo demonstreaza ca s-a ajuns la un nivel superior de joc,iar cei care nu vad asta sunt rautaciosi sau necunoscatori ai fenomenului.
    Ca Stancioiu este prieten cu Preseditele Anghelache,nu are nimic de-aface cu jocul in sine,amandoi fiind profesionisti si vor trata jocul profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu uitam si sa informam......dl stancioiu este angajat al clubului dinamo, exact cum auziti, este pe post de scouter, bine el nu stiu dc stie ce inseamna asta, de aceea ajung si multi fotbalisti de la dinamo la fortuna, doar o pacali pe cineva cu ei, cei 4 de anul trecut.....au fost penibili, anul acesta aud ca au clauze sa joace.....si sunt la fel de slabi, dar a insistat stancioiu poate pt ei.....asa ca......

    RăspundețiȘtergere
  4. esti stelist analfabetule habar n ai ce inseamna un contract profesionist studiaza ca ai timp

    RăspundețiȘtergere
  5. stelist nu cred ca este dar p este cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  6. Ia mai pupati-l undeva pe Stancioiu!Cand o sa ajungeti si voi la performantele lui atunci sunteti indreptatiti sa postati magariile astea!Pina atunci ciocul mic si joc de glezne,ratatilor!

    RăspundețiȘtergere