duminică, 14 septembrie 2014

"Liga lu' Lică", etapa a 6-a, rezultate complete, clasament, etapa viitoare

Petrolistul Boldeşti - CSO Plopeni 5-2
CS Blejoi - Fortuna II Poiana Câmpina 1-3
FC Băneşti - Găzarul Surani 5-1
AFC Brebu - Prahova Tg. Vechi 1-1
Teleajen Văleni - Progresul Drăgăneşti 2-2
Unirea Cocorăştii Colţ - Conpet Ploieşti 2-1
AS Ploieşti - Tricolorul Breaza 1-0
Avântul Măneciu - CS Ceptura 5-0

CS Păuleşti - CS Cornu 1-3
Clasament
1. Petrolistul Boldeşti 6 6 0 0 29-3 18
2. CS Blejoi 6 5 0 1 29-6 15
3. CS Păuleşti 6 5 0 1 21-4 15
4. FC Băneşti 6 5 0 1 20-3 15
5. Avântul Măneciu 6 4 0 2 18-13 12
6. AS Ploieşti 6 4 0 2 10-11 12
7. Tricolorul Breaza 6 3 1 2 18-9 10
8. Fortuna II Poiana Câmpina 6 3 1 2 13-6 10
9. Teleajen Văleni 6 2 3 1 13-10 9 

10. CSO Plopeni 6 3 0 3 10-10 9
11. Unirea Cocorăştii Colţ 6 3 0 3 7-13 9
12. CS Ceptura 6 2 0 4 6-20 6
13. AFC Brebu 6 1 2 3 9-11 5
14. Găzarul Surani 6 1 0 5 7-25 3   
15. CS Cornu 6 1 0 5 5-25 3
16. Progresul Drăgăneşti 6 0 2 4 6-15 2
17. Prahova Tg. Vechi 6 0 2 4 3-27 2
18. Conpet Ploieşti 6 0 1 5 4-17 1

Etapa viitoare, a 7-a
19-21 septembrie
Progresul Drăgăneşti - AFC Brebu
CSO Plopeni - Teleajen Văleni
CS Ceptura - Petrolistul Boldeşti
Tricolorul Breaza - Găzarul Surani
Conpet Ploieşti - AS Ploieşti
Prahova Tg. Vechi - Unirea Cocorăştii Colţ
Fortuna II Poiana Câmpina - CS Păuleşti
CS Cornu - Avântul Măneciu
CS Blejoi - FC Băneşti

36 de comentarii:

  1. Daca nu e greseala de editare si cornu a batut la paulesti si imi ziceti ca nu a fost blat....eu unul nu mai uit la liga asta nevet !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar si blat sa fi fost, rusinica Paulesti...chiar daca am auzit ca nu vreti sa promovati, sa va faceti si de ras la voi acasa, sa o luati de la ultimul loc care a luat goluri cu caruta...

      Ștergere
  2. se vede cat de bine cunosti fotbalul...adica aproape de genunchiul borastei...Eu zic sa mai intrebi lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spuneti dvs. ca nenea cunoaste fotbal pana la genunchiul broastei,exagerati. Este o nulitate in materie,dar latra si el ca nu are ce face.

      Ștergere
  3. nu a fost blat si a jucat fotbal,felicitari baietilor, au fost minunati,s-au daruit total.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai sa fim seriosi,e imposibila asa metamorfoza la Cornu,numai daca au schimbat 75% din echipa intre cele doua rezultate(0-12 ....3-1) :)

      Ștergere
  4. Adevarat ! Si rezervele le dadeau 3-4 lejer, blat pe fata, n-are cum sa bata Cornu in deplasare o echipa care trage la promovare cand iau 12 acasa de la Boldesti,sa fim realisti.Nu trebuie sa fii specialist in fotbal sa iti dai seama ca a fost meci aranjat.Pacat, nu stiam ca Paulestiul fac gesturi de genul, chiar nu ma asteptam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta este parerea dvs. Asta nu inseamna ca este si adevarata.Nu uitati ca suntem in etapa a 6-a. Nu se fac blaturi din aceasta etapa. Sunteti pe dinafara fenomenului care se numeste fotbal. Albania a batut Portugalia acasa acum cateva zile. A fost blat? Aveti o gandire foarte ingusta de va exprimati in felul acesta. Fortuna a castigat la o fosta divizionara A,FC Bihor. Real Madrid a pierdut acasa cu Atl. Madrid. Real Sociedad invinge pe Ral Madrid cu 4-2.Manchester City - Stoke 0-1.Lista ar putea continua.Toate aceste maciuri sunt disputate acum la inceperea de campionat. Toate sunt blaturi? Sa fim seriosi,domnilor,dar se mai gaseste cate un neica nimeni care arunca o tampenie in spatiu si noi ar trebui sa-l si credem.Blat pe fata.Dar ce este si blat pe spate sau in parti?

      Ștergere
  5. Stimabile nu vezi decat blaturi. Din aceasta etapa nu se fac blaturi,bati campii. Se scrie "never"si este adverb in engleza si se traduce "niciodata" Mai invatati si limba romana va rog.

    RăspundețiȘtergere
  6. te contrazici singur,daca trage la promovare,ne dadea noua meciul.crezi ca blaturile se fac din atapa a 6-a.ori nu te pricepi,ori faci pe postul.asa se intampla cand crezi ca le dai mai mult de 12,o ziceau chiar suporterii lor.daca a fost blat,sa dea Dumnezeu sa cada Cornu,dar te asigur cu certitudine ca nu a fost,ti-o spune unul implicat.

    RăspundețiȘtergere
  7. si inca ceva,se vede ca esti carcotas,nu am luat 12 de la Boldesti,ci de la Blejoi,deci asti unul care nu merita sa-i raspund.daca nu cunosti fenomenul dute la o bere,esti mai castigat bufonule

    RăspundețiȘtergere
  8. Băi băieţi,blat ,ne-blat sunt 3 puncte care sunt la Cornul.Bravo conducerii,Ionuţ Manta şi motor-Bogdan.Acum trebuie să confirmaţi că aţi învăţat în sfârşit să fiţi conducători.Cât referitor la Vica-manivelă,pardon "schimbător":LASA-TE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusine Paulesti. Cu atatea vedete in echipa credeam sigur ca veti defila in acest sezon. V-ati facut de rusine pentru intreg sezonul de toamna.La fel si celor din Blejoi. Si mai aveti pretentii de promovare. Vise taica vise.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nae,Nae(Decebal et compania) ati facut-o de oaie. Bravos Paulesti.Voi realizati ce ati facut? Si Blejoi,Blejoi ati jucat si voi de nota doi.Sa va fie rusine. Modul cum ati tratat aceste meciuri denota lipsa de caracter pe care o aveti. Va intereseaza numai bani.Mari fotbalisti ce sunteti. E rusine omenirii sa va zica voua oameni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa intre iancu sa zica ca n-a fost blat...rusineeeeeeeee paulesti !!"!"!!

    RăspundețiȘtergere
  12. cine a spus ca a fost blat e un mare fraierica......habar nu are de fenomen....ai fost la meci mai fraiere ,ai vazut cate ocazi au avut cei de la paulesti ,ai vazut cat nerv a fost in teren ...eu sincer cred ca ticalaie ,fisu si mitrea au cumparat meciul ....ca sa nu se mai lege lumea de ei......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vb civilizat mai cornean umflat de oua ! a venit nastase acasa si v-a aranjat un blatulet ? sau a inceput Campania electorala si v-ati trezit si voi ?...nu va e rusine sa va fie de circari

      Ștergere
  13. ticalaie ,fisu si mitrea au cumparat meciulul.....sa nu-i mai blameze lumea pe la cornu.....va ofticati?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ala care zice ca a fost blat la paulesti... Sa se duca sa se apuce de popice sau de sah...

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. a fost blat si la STEAUA-CEAHLAU 0-1?sunteti penibili,sa credeti ca meciul PAULESTI-CORNU a fost blat

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa iasa iancu sa spuna ca nu a fost blat

    RăspundețiȘtergere
  18. Capu' la nisip ca strutii...iancule,margarit....voi aia care jucati numai pe teren nu va e rusine acum?sau n-aveti legatura la net sa cititi ?
    Halal sa va fie
    ps: nea dorinele,te predai si mata' duminica ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.Incep prin a-ti spune ca strut esti tu si nici nu stau sa-ti dau tie sau altora care nu au fost le meci,explicatii despre victoria meritata a celor din Cornu si pe care-i felicit pe aceasta cale.Doar atat pot spune ca niciodata, dar niciodata, nu vom juca decat pe teren ( lucru pe care "unii "din zona aceea de munte, il stiu din anii trecuti cand au fost refuzati elegant si politicos ),dar si faptul ca un meci ca cel de ieri se vede odata la 10 ani,noi ratand cel putin 15 ocazii imense (inclusiv 2 sau 3 bare ),iar ei ne-au taxat de trei ori pe contra atac.Totusi sintetizand,sa-ti fie tie rusine anonimule (fiindca anonim vei ramane ) pentru acuzatiile nefondate.O dupa amiaza placuta si scuzele de rigoare pentru suporterii nostrii .Cu stima Daniel Iancu.

      Ștergere
    2. Danute, v-a bagat Ionita mortu-n casa..:D

      Ștergere
    3. iancule ...frumos era sa so formulezi "altfel"...laso moarta cu jocul castigat pe merit... ainceput Campania si n-ati avut oncotro; cum era sa refuzati primarul
      mai taci naibii din gura cu jucatul numai pe teren...sa-ti fie rusine pt noi locuitorii Paulesti-ului...halal sa-ti fie , mai ai tupeul sa iesi si sa te si scuzi dupa ceea ce ai facut !onorabil era sa taci sau sa pleci (daca chiar TU nu joci decat pe teren)
      semnat : un anonim din sat !

      Ștergere
    4. dk ai fost la meci e clar ca nu ai treaba cu fotbalull,asa ca ciocul mic.Un anonim din Cornu.P.S. Ptr.unii " e " grea a dracului gramatica limbii romane.

      Ștergere
    5. pentru unul ca tine da , e grea...sa ne spui si noua ,cititorilor ce inseamna "dk"...desteptule !

      Ștergere
  19. cainele moare de drum lung...si prostul de grija altuia....la cornu fotbalul nu moare...degeaba va rugati sa retrogradam. Cornu va ramane la liga A. nu o sa mai raspund la rautatile unora pentru ca sunt prea mici pentru noi, si mi-am dat seama de lucrul asta doar in mom cand au zis ca a fost blat la paulesti. sunteti jalnici daca voi credeti lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  20. ba-i asta de pe la cornu terminate cu panarama cu marii fotbalisti de pe la rapid nu bateati 1000 de ani pe Paulesti (ce dracu sau distrat aia de la ceptura marti cu voi cu aceiasi echipa) ma rog a revenit printe voi cine trebuia sa vadem duminica mai ai pacaliti pe maneciu ca in ultima etapa????
    astep rasp lui nea scandal MANTA .bogdan si daca vrea MARA IL ASTEPT CU RASP

    RăspundețiȘtergere
  21. cine vorbeste ca a fost blat la paulesti vorbeste pe nas.nici vorba de blat.gazdele au intrat cu nasul pe sus si cornu i.a taxat.d.aia e frumos fotbalul.oricum cornu are viata grea si anul acesta.tot la retrogradare se va bate.oricum se pare ca nepotelul primarului a inceput sa vada fenomenul mai bine si surprinde placut ca nu s.a aruncat iara ca broasca in comentarii.aici e de apreciat.mai bine taci si faci.sa vedem pe viitor ce va fi

    RăspundețiȘtergere
  22. Pai nu se mai coboara la mintea voastra cat o nuca. Cand ziceti ca a fost blat la Paulesti fara sa vedeti meciul.... Nu va baga nici curcile in seama.

    RăspundețiȘtergere