joi, 4 septembrie 2014

Sancţiunile pentru CS Cornu, după incidentele create la meciul din deplasare cu Fortuna II

V-am informat la momentul respectiv despre incidentele provocate de oficiali şi spectatori ai formaţiei CS Cornu la meciul din deplasare de la Fortuna II Poiana Câmpina, meci disputat la Câmpina, pe stadionul "Rafinăriei" duminică, în cadrul etapei a patra a "Ligii lu' Lică".
Comisia din cadrul "JAF"-ului lu' "Don Lică" a decis
suspendarea terenului formaţiei CS Cornu pentru două partide, precum şi amendarea clubului, în vreme ce delegatul echipei, Nicolae Alexandrescu, a fost suspendat o lună şi amendat cu 300 lei!
În privinţa clubului gazdă, Fortuna II Poiana Câmpina, s-a decis reevaluarea condiţiilor de securitate şi siguranţă oferite oficialilor pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, acolo unde au loc partidele de pe teren propriu ale "satelitului" Fortunei.
Vă reamintesc că partida Fortuna II Poiana Câmpina - CS Cornu s-a încheiat cu scorul de 3-1, dar oficialii oaspeţilor l-au apostrofat, ameninţat şi înjurat pe arbitrul Amorăriţei, atât la pauză, cât şi la finalul partidei. Mai mult, la final, un spectator din tabăra oaspeţilor a pătruns pe tunelul spre vestiare şi l-a lovit pe arbitrul Amorăriţei.

12 comentarii:

  1. asa va trebuie!!!!! mai zi ceva bogdane!! ca tu esti cel mai tare in cornu ala...hai baiatule ca te bati atata cu pumnii in piept ca bagi banii de la tine din buzunar in echipa...dar il umpli pe celalalt de la unchiu din primarie....! dupa ce sunteti vai mama voastra ati mai luat'o si pe astaaaa :))). hai cornuuuuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bogdan nu are nicio treaba cu acest fenomen in afara de faptul ca ii place fotbalul el nu stie cum se face fotbal .

      Ștergere
    2. ce treaba are bogdan cu violenta si actele astea de indisciplina ????

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. EEEEEEE.....acum sa vezi AMOOORRRRR----A---RI---TEI......Dar interesanta de urmarit va fi reactia motociclistului, sa vedem sabotajul meciului de Marti asa cum a promis, sa vedem cum reuseste un boicot asupra ajf. Pt Nae....Toata stima...e vedeta...Bv Naita....Pt motor Bike, marti baga...ba .....a 4-tra.....:)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa fac cs cornu motor sport :))) la cornu nu mai e nimeni care sa stie fotbal. aaaaa..... pardon in afara de nemuritorul vica !

      Ștergere
  4. 300 de lei Nae, amenda pt club....e clar nu se mai prezinta, se desfiiteaza . circ , circ, circ. s-ar putea face multe la cornu, insa acolo lipseste un proiect si un manager bun .

    RăspundețiȘtergere
  5. sanctiuni dure erau 5-6 etape teren suspendat, 2000 de lei amenda club, Alexandrescu vreo 500 ron + 1 an suspendat. Oricum e varza tot ajf-ul din ph.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dl Sandu mai interesati_va si apoi publicati, amenda este mai mica si sanctiunea deasemenea 250 ron si o luna suspendare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă "JAF"-ul lu' "Don Lică" ar avea purtător de cuvânt (nu pupincurişti) şi dacă ar exista mai multă operativitate şi bună credinţă, nu s-ar mai produce astfel de erori. Dar când trebuie să te interesezi pe surse, pe furiş, se mai produc şi distorsiuni... Am modificat, cu scuze dacă am deranjat pe cineva!

      Ștergere
    2. ce oameni sensibili !!! dupa ce au sarit la bataie ....

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere