miercuri, 10 septembrie 2014

Marţi are loc tragerea la sorţi pentru stabilirea 16-imilor de finală ale Cupei României

Pe 23, 24 şi 25 septembrie vor avea loc partidele contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României. programul acestei faze a competiţiei va fi stabilit după tragerea la sorţi care va avea loc marţi, la ora 12.00, la Casa Fotbalului. În urnă vor intra cele 18 echipe din prima ligă, la care se vor adăuga câştigătoarele meciurilor din faza a V-a a competiţiei, desfăşurată ieri, printre care şi Fortuna Poiana Câmpina.
Câştigătoarele acestor meciuri, acre vor intra în urne alături de echipele din primul eşalon sunt: SC Bacău, Rapid Suceava, Viitorul Axintele, CF Brăila, ACS Berceni, Fortuna Poiana Câmpina, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, CSM Rm. Vâlcea, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, Unirea Jucu, FC Bihor şi Săgeata Năvodari.
Ieri, după victoria cu 3-0 în faţa formaţiei Unirea Târlungeni, am făcut un scurt sondaj în rândurile jucătorilor, oficialilor şi apropiaţilor echipei Fortuna, iar echipele care s-au regăsit cel mai des printre opţiuni sunt: Steaua, Dinamo, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti. Rămâne de văzut ce vor decide sorţii...
Până atunci vă invit la un exerciţiu şi anume să spuneţi fiecare dintre noi cu cine v-aţi dori să pice Fortuna în 16-imile Cupei României!

15 comentarii:

  1. As dori ca Fortuna sa pice cu Chindia Targoviste sau cu Rapid Suceava. Ar trebui sa nu mai functioneze criteriul apropierii teritoriale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Echipele care au castiogat partidele din faza a V-a vor intalni echipe din Liga I. Deci, Fortuna nu poate intalni pe Chindia sau Rapid Suceava! Ci numai o echipa din prima liga!

      Ștergere
    2. Atunci ar trebui sa fie CSU Craiova pentru ca este pe ultimul loc in L1. Interesul tuturor ar trebui sa fie calificarea si nu sa mearga ca vita la taiere...

      Ștergere
  2. Cred ca i-ar face placere patronului sa picam cu Otelul Galati!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un meci cu Petrolul Ploiesti ar fi foarte interesant, cu Steaua ar fi o onoare, iar cu FC Brasov sau Viitorul Constanta ar fi o sansa de calificare in optimi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu conteaza cu cine!!!! Fortuna din ce am vazut(la Oradea) va avea puterea sa joace cu oricine ,chiar daca va pierde sau va castiga! Dincolo de toate iubitori ai fotbalului campinean suntem pe 'tabloul principal' si trebuie sa vedem spectacolul si performanta sportiva inainte de toate....CD

    RăspundețiȘtergere
  7. eu mi-as dori ca Fortuna sa joace cu FC Brasov

    RăspundețiȘtergere