duminică, 22 martie 2015

Amical juniori. AS Viitorul Fortuna 2015 Poiana Câmpina - Petrolul II Ploieşti 4-6

După retragerea din campionatul ligii secunde a echipei Fortuna Poiana Câmpina, una dintre probleme a fost cea a viitorului echipelor de juniori. În vreme ce unele dintre aceste echipe efectiv s-au desfiinţat, grupa de juniori C, antrenată de Marius Vişan, a găsit o soluţie pentru a continua activitatea.
Beneficiind de înţelegerea celor care administrează baza sportivă, echipa îşi va continua activitatea pe stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina. În plus, pentru susţinerea financiară a echipei, părinţii împreună cu antrenorul Marius Vişan au decis înfiinţarea unei noi asociaţii - AS Viitorul Fortuna 2015 Poiana Câmpina. Practic, echipa va continua activitatea în cadrul campionatului judeţean de juniori C, acolo unde a activat de la începutul actualului sezon, iar susţinerea financiară a desfăşurării activităţii va fi asigurată de părinţi.
Astăzi, pentru că în etapa din acest week-end a stat, echipa pregătită de Marius Vişan a disputat un meci amical cu Petrolul II Ploieşti, gruparea ploieşteană impunându-se cu scorul de 6-4.

Un comentariu:

  1. felicitari, mai greu auzi asa ceva, un antrenor si parintii merg mai departe, banuiesc ca primaria sau un sponsor ar putea ajuta acesti copii, respect pentru ei

    RăspundețiȘtergere