vineri, 27 martie 2015

Sancţiuni după incidentele de la finalul meciului Fortuna II - CS Ceptura

V-am prezentat zilele trecute un punct de vedere al conducerii clubului Fortuna II Poiana Câmpina faţă de incidentele de la finalul partidei cu CS Ceptura, care a avut loc în precedenta etapă din "Liga lu' Lică". Între timp, a avut loc şi şedinţa Comisiei de Disciplină, care a dat următoarele sancţiuni:
Acum, pe bune, chiar aşa?! Adică "JAF"-ul lu' "Don Lică" suspendă un agent principal şef?! O mare prostie! O comisie, fie ea şi a lui "Don Lică" nu poate suspenda decât reprezentanţii unor cluburi. Iar Nicolae Alexandrescu nu a avut nici o calitate din partea clubului Fortuna la acest meci! Şi atunci, de unde l-au suspendat?
Regulamentul disciplinar invocat de comisie se referă în articolul citat la următoarele:
"Fapta unui oficial, inclusiv jucătorul în afara jocului, aflat în incinta stadionului, de a lovi sau a comite alte violenţe asupra altei persoane se sancţionează cu suspendare de la 1 la 12 luni".
Ei bine, Nicolae Alexandrescu nu a fost trecut în raportul de joc al partidei, ca reprezentant al echipei Fortuna, deci nu poate fi oficial al acestei echipe. Numele său nu apare decât în procesul verbal al şedinţei tehnice la rubrica responsabil ordine. Dar o astfel de funcţie nu îi conferă statutul de oficial al echipei!
În fine, dincolo de acest lucru, mi se pare că este bine ca lumea să ştie ce delegări au primit arbitrul acelei partide, Sergiu Târşoreanu, şi asistentul care a avut atitudinea care a declanşat incidentul, Sebastian Păduraru:
Sergiu Târşoreanu
duminică, 29 martie, ora 11.00, Viitorul Crivina - CSC Poiana Câmpina, Liga B Prahova
Sebastian Păduraru
duminică, 29 martie, ora 11.00, Unirea Râfov - Progresul Bucov, Liga B Prahova
De asemenea, ambii au fost delegaţi sâmbătă la un meci din campionatul republican de juniori, dar acolo au fost delegaţi de Comisia Centrală. Oricum, concluzia ar fi că nu e o pierdere foarte mare pentru ei, dacă după un meci stricat şi după o atitudine care a generat incidente soldate cu asemenea suspendări primeşti astfel de meciuri în continuare!

8 comentarii:

  1. Domnule Sandu aveti mare grija,Lica o sa va suspende si pe dumneavoastra daca stati in tribuna care nu-i convine lui.E penibil atat el dar si oficialii cluburilor pentru ca accepta toate abuzurile aceatui individ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Observatorul acestei partide, la finalul meciului, ne-a invitat sa urmarim "adevarul" in raportul lui de luni ... Ce o fi scris ?!?! Cat despre raportul comisiei de dsciplina ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Respectivul agent este omul de casa care figureaza in raportul observatorului ca sef al dispozitivului de ordine,de aici vine '''calitatea''respectivului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar comisia de disciplina are competenta de a suspenda pompierul, politistul sau altii care sunt trecuti nu in raportul observatorului, ci in procesul verbal al sedintei tehnice, care e altceva!?

      Ștergere
  5. Orice persoana care figureaza pe raportul de joc este supusa oricarei sanctiuni daca aceasta persoana este implicata ( pompier .medic .delegat etc) sau oricarui suporter care face scandal sau alte acte de acest gen i se interzice prezenta pe stadion si poate si amenda Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faceti o mare confuzie intre raportul de joc al arbitrului, unde intr-adevăr, orice persoana poate fi sanctionata, si procesul verbal al sedintei tehnice, intocmit de observator, in care sunt trecuti pompierul, politistul, reponsabilul copiilor de mingi si altii. Ei bine, cei de aici nu intra toti sub jurisdictia comisiilor forului care organizeaza. De exemplu, un politist prezent la un meci si trecut in procesul verbal nu poate fi sanctionat de forul organizator! Nici pompierul!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere