duminică, 22 martie 2015

"Liga lu' Lică". Fortuna II Poiana Câmpina - CS Ceptura 0-0

Singura echipă din campionatul judeţean care mai jaocă în Câmpina, Fortuna II Poiana Câmpina, nu a reuşit pentru al doilea meci consecutiv nici să câştige, dar nici măcar să înscrie. De această dată a fost o remiză "albă", 0-0, cu CS Ceptura, după un meci în care gazdele au fost foarte nemulţumite de arbitrajul lui Sergiu Târşoreanu. Nu numai că le-a acordat oaspeţilor o lovitură de pedeapsă, pe care aceştia au ratat-o, dar întreaga manieră de arbitraj şi, mai ales, atitudinea sfidătoare şi superioară a arbitrului au fost principalele reproşuri.
Sigur, Târşoreanu este "susţinut" puternic de "Împăratu' Marean", dar de aici şi până la a crea asemenea probleme, mai ales când este vorba de comportament şi atitudine, este cale lungă.
Fortuna II a aliniat următorul "11": Iscru - Toader, Aspotol, Crăciun, Voicu - Dinu, Constantin, Tandalache, Jinga - Oprea, I. Gheorghe. Au mai jucat: Ciucă, Lepădatu. Antrenor: Nicolae Vereu.

13 comentarii:

  1. Rusineeee ! Un arbitru de liga a 16 !!! Pacat de copii aia care vor sa faca ceva , targsoreanu si-a batut joc de oamenii prezenti in tribuna si de tot ce inseamna fotbal in Campina ! O rusine de arbitru

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea de Tirsoreanu este un arbitru foarte bun chiar cunoaste fotbal

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le administrator, ne dati voie sa ii dam lui Tarsoreanu multa, multa .... ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tarsoreanu = penibil , vai steaua lui

    RăspundețiȘtergere
  5. Tarsoreanu este un arbitru corect ;;) cred k din aceasta cauza este dusmanit, de valoare nu mai vb ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prietene...eu zic sa te apuci de popice. cred ca ai vazut alt meci.

      Ștergere
    2. Boss asa e la tara dak echipa nu are valoare se da vina pe arbitrii;) eu chiar am fost la meci si nu il pot acuza k nimik.chiar a fost corect plus k trebuia sa scoata multe cartonase din buzunar cea ce nu a facuto ;) asa ca.....

      Ștergere
    3. boss...mai foloseste din cand in cand cratima. asa cum mai trebuia din cand in cand sa fluiere si amicul tau..:))

      Ștergere
  6. Un arbitraj corect ! Cine nu cunoaste fotbal sa taca . Cei de la Campina numai cu milogeala erau . Nici un sut nu au avut la poarta si chipurile i a furat Tarsoreanu ..... penibil !

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tarsoreanu , in general, are o maniera curioasa de arbitraj. Inca nu l-am dibuit, nu e in stare de mai mult sau nu vrea, inca nu stiu. Unoeri, pare chiar arogant, si asta nu e bine. De aceea este si judecat atat de aspru. De asemenea, mi se pare un pic cam fortat, mai ales ca am inteles ca isi face planuri mai mari.

    RăspundețiȘtergere