duminică, 22 martie 2015

"Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - Tricolorul Breaza 1-0

Nici în cea de-a treia rundă a returului formația brezeană nu a reușit să spargă gheața, pierzând, 0-1, meciul din deplasare cu Teleajenul Văleni. Meciul de ieri după-amiază a început rău pentru formația antrenată de Marius Vişan, care din nou a acuzat absența a cinci jucători titulari, Șovăială acuzând probleme încă din primele minute ale partidei și fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.
În minutul 10, gazdele au obținut o lovitură de pedeapsă, transformată pentru 1-0 de Liviu Cernea, pentru ca, două minute mai târziu, să rateze șansa desprinderii, prin Cruceru, care a trimis peste din situație de unu-la-unu cu Petrescu. Din acest moment, gazdele au preferat să se retragă și să se apere pentru restul reprizei, cele mai importante șanse aparținând brezenilor. Mai întâi, Chivu a trimis un șut plasat, de la 20 de metri, scos cu dificultate de la vinclu de portarul advers, pentru ca Fl. Istrate și A. Duricu să aducă alte oportunități periculoase pentru formația oaspete, acestea nefiind, însă, fructificate. În partea a doua a jocului, "tricolorii" au continuat să pună în pericol poarta gazdelor, în special prin fazele fixe, la care, în câteva rânduri, vălenarii s-au putut considera norocoşi. De partea cealaltă, gazdele l-au găsit pe Petrescu într-o nouă zi de grație, acesta reușind să pareze tot ce s-a dus pe poarta sa, inclusiv un șut care, respins de acesta, s-a dus în bară și a ieșit în afara terenului.
Tricolorul Breaza a aliniat următoarea formulă de joc: Petrescu - Mușea, Soreanu, Basma, Coman, Chivu, Urdea, A. Duricu (cpt.), Fl. Istrate, Alexe, Șovăială (6 M. Duricu, 75 Cârciu). Rezervă neutilizată: D. Constantin. Antrenor: Marius Vişan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu