duminică, 29 martie 2015

Liga B Prahova. Viitorul Crivina - CSC Poiana Câmpina 3-3

Poienarii lui Alin Postolache au făcut un meci bun în deplasarea de la Potigrafu, unde au întâlnit formaţia Viitorul Crivina. Au condus cu 2-1 la pauză, apoi chiar cu 3-1, s-a ratat foarte mult, dar după minutul 84, au fost suficiente două greşeli de portar şi partida s-a încheiat cu un nemeritat rezultat de egalitate, 3-3.
Golurile formaţiei poienare au fost marcate de L. Ion, Mosor şi Achim (foto).
Alin Postolache a introdus în teren pentru CSC Poiana Câmpina următorul "11": Bucuroiu - Neagu, Popa, Roşu, L. Ion, Cojocaru, Achim, Alex. Postolache, Mosor, Nedelcu, Neagoe. Au mai jucat: Plumb şi Răducanu.

10 comentarii:

  1. Pe cine a mai incurcat Crivina sau cu cine a mai luat punct Panarame

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai slaba echipa :))))))CUm sa faci egal la ultimul loc :))))Doamneee
    P.S :Daca a dat gol Achim Lari a innebunit de tot fotbalul :)))) o zi bunaaa

    RăspundețiȘtergere
  4. A luat acuma cu Campina plus ca cei de la Crivina au avut ocaziile mai clare de gol , intradevar 2 goluri ale Crivinei au fost pe 2 iesiri neinspirate ale portarului dar Campina a avut 3 suturi 3 goluri ... Am fost la meci si se minte cand se spune ca echipa din Campina a dominat , repet inca odata chiar daca au condus 3-1 in minutul 80 au primit gol de la un copil de 16 ani care pana anul trecut era rezerva la echipa AS GORGOTA juniori ... penibil

    RăspundețiȘtergere
  5. Echipa este neinvinsa in retur!7 puncte din 9...nu este putin!!!!jocul s-a disputat pe mocirla si balti si nu luam drept scuza,doar ca a fost o cauza a pierderii celor doua puncte!jocul se v-am imbunatati,mai ales ca avem 4 jucatori noi in primul '11'!e ok sa criticati,dar sa nu ne jignim!!!va multumim si va asteptam Duminica la meci!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmaresc aceste comentarii in fiecare zi si recunosc ca sunt haioase cu toate ca vin de la oameni care iubesc cu adevarat fotbalul mic si adevarat(cel unde se urmareste dragostea ptr sport nu interesul ptr bani)dar am si ceva ce nu trb sa se supere nimeni :d-l din fotografia de coperta a acestui rezumat este fotbalist sau sa imbracat asa...ptr o poza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fotbalistii sunt la tv...noi ne recreem,fara sa va deranjam sau sa va afectam cu ceva,pe dv!!!cu parere de rau,va spun...ar trebui sa ganditi de doua ori,cel putin,cand vreti sa scrieti o parere...mai ales ca piate pe strada ne salutam cu zambetul pe buze!!!

      Ștergere
    2. Gogoasa infuriata!!!!! :)))) stai ba pe margine ca te faci de tot rasul!!!!

      Ștergere
  7. Laurentiu...in cele 2 etape jucate au lipsit poate cei mai experimentati jucatori de la voi Suca si George,s-au transferat la alta echipa sau ce se intampla? Mult succes in continuare ! Nu am venit deocamdata la niciun meci sezonul acesta dar urmaresc rezultatele aici.Va doresc mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hahahahahahahhhhhhh george doar experimentat la ce la sumo , bai baiete are 150kg omul a vazut ca nu mai poate si sa lasat .

    RăspundețiȘtergere