duminică, 29 martie 2015

"Super...lică". Voinţa Ciorani - AS Tufeni 2-3

Meci de infarct la Ciorani, între ocupantele primelor două locuri din clasament, AS Tufeni şi Voinţa Ciorani. Gazdele au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Laurenţiu Piciu în minutul 17 şi şi-au majorat avantajul după numai câteva minute. Oaspeţii, antrenaţi de Robert Stoica, au redus din diferenţă cu numai câteva minute înainte de pauză, prin Brebenel. Repriza secundă a fost cu ceva mai mult nerv, mai tensionată. Primarul din Ciorani a intrat pe teren, un jucător al gazdelor a fost eliminat de Laurenţiu Piciu, în vreme ce oaspeţii au mai marcat în două rânduri, ambele goluri fiind marcate de Ilioiu (foto - tricou alb, nr. 10, la minge).
O victorie extrem de importantă, care măreşte la 11 puncte distanţa în clasament dintre cele două echipe, AS Tufeni având cele mai mari şanse de a promova în eşalonul următor.

6 comentarii:

  1. Hopa motiv de suspendare a primarului, don lică nu te sesizezi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Neculai Alexandru, astazi la Ciorani a fost trimisa o brigada de arbitrii mult sub nivelul ligii B Prahova cu Piciu Laurentiu la centru care in mod vadit a favorizat echipa oaspete eliminand la scorul de 2-0 pt. gazde un atacant de la gazde pe motiv ca a jucat mingea cu mana, aratand al 2-lea cartonas galben motivand ca la facut respectivul jucator ''puscarias''. Cel care a venit aproape de faza a fost alt jucator al gazdelor apostrofandu-l pe arbitru ''-Bai, puscarie!'', arbitrul central crezand, dupa ureche ca cel sanctionat cu primul galben este cel care s-a exprimat.Eroare.Viciere de rezultat.Doua penalti-uri neacordate gazdelor pe motiv de simulare, banca tehnica a echipei vizitatoare cu nonsalanta spunand:''-Este penalti!''. Pana cand, domnule Marian Deaconu m-ai putem suporta asemenea mizerii, asemenea facaturi.Sunte-ti penibili! Cu respect pt. echipa vizitatoare si special pt. presedintele Chitoroiu si antrenorul Robert Stoica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt multe de pus la punct in ajf!!!pana nu se ajunge la arestari,nu se v-a termina...pentru ca cei de-acolo,nu mai pot fi insanatositi!!!se fac niste gainarii,de nici nu va vine sa credeti!se legitimeaza jucatori dupa ce au fost pe la alte 2 echipe...se trece cu vederea peste acte de indiscilpina daca te duci cu traista,se taie din etapele de suspendare,se deleaga arbitrii dupa cum comanda potentii 'patroni',trecatori prin fenomen...!sunt doar cateva din micile nereguli de-acolo,din focar!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da dc nu spun cei de la ciorani cat au lovit fara mingie cat au scuipat,ca primarul din ciorani la lovit pe ilioiu la pauză,si cati eliminati ar fii trebuit sa aibe cioraniul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi astia dela Ciorani vorbiti acum pentru ca ati pierdut.Dece nu-l injurati pe Don Lica si la sedinte la A J F ? Slugilor!!!!

    RăspundețiȘtergere