joi, 21 septembrie 2017

CS Câmpina a ieşit şifonat din litigiul cu HM Junior. Trebuie să dea înapoi nouă jucători şi bani pentru alţi nouă!

După ce a amânat în mai multe rânduri un verdict, Comisia pentru Statutul şi Transferul Jucătorului din cadrul AJF Prahova a luat marţi o decizie în litigiul dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, dând câştig de cauză grupării fondate de Mircea Hagianu. Detalii şi declaraţii - campinatv.ro/sport.

5 comentarii:

  1. Dincolo de ce v-a rezolva apelul CSC la această decizie a AJF, rămâne felul care denotă amatorism (ca să nu spun prostie )în care cei de la CS CÂMPINA, au girat și semnat această colaborare cu HM! În mod logic ,Stoican și Opatchi (care era cel mai vocal )ar trebui să plece! Probabil că nici Fratila nu e străin de toată această tevatura! Felul în care au făcut angajările la club, cu PFA -uri, cu personal cu altă calificare pe posturile de antrenori prevăzute în organigrama, cu Dumitrescu angajat fără a scoate postul la concurs! Apropo, unde este Dumitrescu dle Stoican? Toate aceste lucruri arată că postul de președinte de club este o pălărie mult prea mare pentru aceasta pilă politica pe nume Adrian Aurelian Stoican! Revenind la cazul HM, totul era foarte simplu dacă în acordurile de transfer se specifica :"Clubul cedent nu solicita și nu v-a solicita pe viitor grila de formare -promovare ".Dar Opatchi de unde să știe? Parcă a păzit pepeni până acum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun si la obiect acest comentariu, felicitari, 100% corect. Dezamagirea este ca nici unul nu isi va pune demisia pe masa. Corect toti trei out ( Opatchi, Stoican, Fratila) si posturile la concurs. Petitie online daca nu vor, pana la urma cineva trebuia sa raspunda de banul public, ce plateste Stoican din banii lui acest prejudiciu? sau din banul public?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va grăbiți!urmeaza recursul...S.ar putea sa nu ramana asa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate recursul v-a da castig de cauză CSC. Dar cele prezentate mai sus sunt adevărate. Matrapazlâcurile lor sunt reale, incompetenta lor la fel!La bazinul de înot se face cea mai mare evaziune fiscala. Instructorii de înot realizează cele mai mari venituri pentru care nu plătesc impozite. În 4,5 ședințe pe zi, câștigă cât un muncitor in 2 săptămâni! Cine girează această evaziune? ;

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta cu bazinul de înot e altă mâncare de peste.Nici Mircea Hagianu nu prezinta corect lucrurile.Moral,te.ai trezit dupa un an ca vrei grila de formare?Daca mergeau lucrurile ca pana atunci nu cerea în veci grila.Din punctul meu de vedere,a găsit slăbiciunile unui club in care amatorismul e la el acasă.Cand tu conducerea, afirmi ca angajarea antrenorilor se face pe baza de concurs si peste ceva timp il agati pe claudiu dumitrescu pe un post călduț,nu e normal că lumea de rând sa fie suspicioasă?Dar atentie,DNA-ul nu merge pe suspiciuni,ci pe concret

    RăspundețiȘtergere