sâmbătă, 9 septembrie 2017

E sau nu penalty? Fază de la meciul de astăzi, CS Blejoi - CS Păuleşti 3-1

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale etapei, CS Blejoi - CS Păuleşti, a fost unul destul de încins, cu mulţi nervi. Încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-1, jocul a fost condus de Bogdan Zahiu, care a acordat şi două lovituri de departajare. În imagine aveţi faza penalty-ului acordat pentru gazde şi vă rog să vă spuneţi părerea! Este sau nu penalty? (click pe imagine pentru a o mări şi a vedea mai bine)
Voi răspunde tuturor comentariilor decente şi voi publica punctul meu de vedere mâine, după încheierea întregii etape.
Rezultatele partidelor de până acum din etapa a 4-a a Ligii A Prahova - campinatv.ro/sport.

35 de comentarii:

  1. Cu siguranta este penalty si probabil eliminare.Sunt argumente pentru eliminare dat fiind faptul ca se vede clar intentia jucatorului cu numarul 6. Daca nu a dat penalty e nebun iar daca a dat si sunt contestatari cu siguranta vor trebui consultati la un psiholog. Mult succes domnule ziarist !

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu, e greu de spus dintr-o fotografie, dar faptul ca aparatorul nu isi controleaza alunecarea, avand ambele picioare in aer, iar talpa lui pare a fi pe gamba atacantului. Inteleg ca arbitrul a dat penalty. A luat si vreo masura disciplinara? Cred ca se impune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu e iluzie optica,lov de pedeapsa se impune si cel putin avertisment!...Asta depinde de intensitatea atacului cu talpa pe gamba piciorului adversarului !

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost la meci si nu stiu cum ati facut imaginea asta, dar nu are nici o legatura cu realitatea. Aparatorul nu il atinge pe atacant, care cade de batranete, iar Zahiu de abia astepta sa dea 11m. Inainte fusese si fault in atac, ca asa arbitreaza Zahiu, pro-Blejoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce fault inainte? Paulestiul pasa pe linia de fund, iar Tugui a pasat gresit spre Pripu, a interceptat Badea si a scapat singur spre poarta. A cazut de batranete in momentul sutului? A fost penalty clar, dat fara ezitare. Asa cum Zahiu a dat fara ezitare penalty si pentru Paulesti. Ce mai vorbim, Paulestiul a facut cadou acel penalty. Cum sa pasezi din tusa in centru atat de tare si in spatele fundasului central? Tugui si daca era blat nu dadea pasa atat de buna pentru gazde. Asta nu se vede?

      Ștergere
  5. Mi se oare comica orice discutie. Este penalty indiscutabil!

    RăspundețiȘtergere
  6. Printul pe care l ati facut nu are nici o legatura cu realitatea. Aparatorul Pripu baga alunecare paralel cu Badea pentru a bloca sutul, acesta isi face mingea in lateral in stanga, nu in directia fundasului, apoi cade secerat. Bebe Zahiu s a facut de ras! La penaltyul Paulestiului de ce nu a dat al doilea galben si implicit eliminare? Sunt curios ce nota a primit dupa aceasta prestatie mizerabila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spui ,,apoi cade secerat", deci penalty.

      Ștergere
    2. Imaginea (nu printul, ala e altceva) e photoshopata? Zici ca Pripu ,,baga" alunecare, dar atinge mingea? Raspunsul este NU.

      Ștergere
  7. Majoritatea spectatorilor au vazut simulare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am fost in spatele porti penalty clar pripu baga alunecare si il agata imprudenta daca ramanea pe picioare jucatorul de la blejoj se intorcea catre margine cu mingea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In spatele portii nu este nimeni,termina cu minciuna domnule Mainea,va va veni si voua randul.

      Ștergere
    2. Stimate domn Anonim - 10 septembrie 2017, 14,04,
      Nu am scris eu comentariul la care faceti referire. Daca as fi facut-o, nu as fi mintit si l-as fi scris corect macar din punct de vedere gramatical. Va rog sa priviti imaginile de pe Gazeta de Prahova si o sa vedeti ca erau spectatori si in spatele portii, in parcare. Asta este pacatul democratiei, pot exista si alte pareri decat a dumneavoastra. Pana la urma nu inteleg de ce sunt jignit? Poza este facuta de mine, fiind singura cu aceasta faza, si am difuzat-o in spatiul public tocmai pentru ca erau controverse. Am transmis-o inclusiv celor de la Paulesti. Macar acum fiecare isi formeaza parerea lui. Nu trebuie sa ma creada pe mine sau pe cei de la Paulesti. Pana la urma acest articol este, in esenta, o intrebare: este penalty sau nu? Atat, nu un loc in care sa fiu jignit. Sunt dezgustat, in cele mai multe dintre comentarii, recunoascandu-i in "anonimi" pe "conducatorii-prieteni" din campionat.
      Paul Mainea - CS Blejoi

      Ștergere
    3. Te deranjeaza ca esti facut " capra petrolului" ??? Da-ne argumente ca nu a fost asa...Sareai in tur la golurile lor plus faza cu ziua in care s-a jucat meciul etc.etc.

      Ștergere
  9. Este iluzie optica, uitati-va la umbrele celor doi jucatori ca nu se ating. Pripu este la 20-30 cm de jucatorul blejoiului. Poza este pusa la deruta de Paul Mainea. Presupusul contact este dupa 1-2 secunde.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca luati poza de la Mainea, e normal sa o publice, doar nu o punea pe aia cand se arunca Badea ca in bazin

    RăspundețiȘtergere
  11. Pacat.....toti comentati,dar nici unul nu vedeti k atacul fundasului este paralel cu picioarele atacantului.Mai mult decat atat,atacantul are deja ambii genunchi indoiti fiind in cadere...Concluzie...simulare si galben...cred k doar gazdele ,arbitrul si observatorul au vazut penalty...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si Vasile (nr. 10) si Anghel (nr. 22) au genunchii indoiti. Si portarul, chiar si Tugui (nr. 2). Chestia asta se intampla atunci cand alergi. Nu va mai ascundeti neputinta incercand sa contraziceti evidenta.

      Ștergere
  12. Zahiu,Cristi Vlad,Blejoi si asa se castiga trei puncte,cel mai hot arbitru din liga A Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincer nu pot sa-mi dau seama daca jucatorul paulestiului il atinge pe adversar e posibil ca alunecarea sa fie facuta paralel cu jucatorul atacant dar pot doar sa va spun ca si noi suntem patiti cu bebe zahiu tot la blejoi asa ca...se pare ca e bun prieten cu sa spunem ,"dusmanul arbitrilor" paul mainea cel care anul trecut a fost capra petrolului.o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bebe Zahiu a arbitrat un singur meci campionatul trecut la Blejoi, cu Brebu. Rade lumea daca spuneti ca Brebu a luat bataie la Blejoi din cauza arbitrajului.

      Ștergere
    2. A arbitrat la Paulesti cu Blejoi si a acordat gol din ofsaid, Ruptureanu

      Ștergere
    3. A arbitrat la Paulesti cu Blejoi si a acordat gol din ofsaid, Ruptureanu

      Ștergere
  14. sa se puna filmarea cu toata faza, altfel e clar ca acest print poate fi tendentios. daca nu se pune e clar ca cineva are ceva de ascuns. viorel

    RăspundețiȘtergere
  15. "Marilor" fotbaliști si conducători de la Paulesti ati ajuns de 2 ori la poarta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred k ai vazut alt meci...pana la penalty,Paulestiul a avut doua ocazii singur cu portarul,pe cand voi nu ati trecut de centrul terenului,tocmai de aceea Zahiu a avut rolul lui....rusine...

      Ștergere
  16. Oameni buni, pentru ce va certati atat?!? Nici nu dupa ce ati scapat de Petrolul, pe care o tot acuzati, nu va linistit? A fost penalti! Da, e adevaqrat, pe und ebut de joc mai bun al Paulestiului. Dar orice eroare, cum a fost cea a lui Tugur, se plateste! Nu se da cartonasw galben, pentru o fazqa la 15 metri de poarta in care a fost un duel in care Rudaru l-a jenat putin pe Butufei. Sincer, o preocupare mai mare strict pe jocul de fotbal ar fi mult mai laudabil si necesar pentru CS Paulesti, care are un lot foarte bun! Cand se va scapa de obsesia arbitrajelor potrivnice si vor trece si cei doi ani de penitenta, se va facae lejer pasul spre esalonul la care s-a spus... pas anul trecut! Insa, daca vor mai fi... sprinturi "oficiale" spre arbitru, pe teren, nu se va ajunge totusi acolo prea curand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Trestioreanu,probabil vă faceti ca nu stiti de caprita Petrolului, cea care a dat chiloteii jos cu Petrolul. Blejoi= Petrolul 2.Cat despre anul trecut...mai bine ne spuneti ce favoruri a facut marele Crangasu pentru Petrolul....si cat s-a implicat la Peteolul. Nu de alta..dar noi suntem asa...mai de la tara si nu stim ce e ăla fotbal.

      Ștergere
    2. Lasa-ne bai nea ziaristule...anul trecut cine juca cu petrolul nu era bine , cine statea capra gen paul mainea era bine. Lasa-ne adiooo!!!

      Ștergere
    3. Cel mai necredibil ziarist local.Ziaristul de casa al Blejoiului.

      Ștergere
    4. Nenea Dragos se simte cu musca pe caciula?

      Ștergere
    5. Nu ne raspunde nimeni baieti, ca suntem "anonimi" :)) pacat ca un judet intreg stie toate magariile facute de "petrolul" incepand de la faptul ca a participat fara drept in liga a. Cat despre faza, de ce nu se pune toata faza ca sa ne dam cu parerea? Ce e aici e captura dintr-o filmare, si nu se vrea sa se vada toata faza, ca daca se voia se punea video. Ovidiu

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere