joi, 28 septembrie 2017

Ovidiu Haţegan şi-a demonstrat clasa la Sporting Lisabona - FC Barcelona 0-1

Ovidiu Haţegan a avut un meci greu aseară, pe "Jose Alvalade" din Lisabona, acolo unde s-au întâlnit Sporting Lisabona şi FC Barcelona. Catalanii s-au impus cu 1-0, dar Haţegan a avut un meci greu, pentru că a fost un meci aspru, cu multe contacte, cu un început greu, în care lusitanii au încercat să forţeze limitele regulamentului, dar arbitrul român s-a impus.
Ceea ce este foarte important - toate deciziile sale tehnice şi disciplinare au ost corecte şi, în plus, a rezistat extraordinar atmosferei incendiare create de suporteri şi presiunii constante din partea gazdelor. Haţegan a acordat 8 cartonaşe galbene (6 gazdelor - două oaspeţilor) şi a fluierat 31 de faulturi (19 comise de lusitani - 12 de catalani). Şi asistenţii Şovre şi Gheorghe au avut de lucru, având de depistat şi indicat 7 ofsaiduri (3 pe atacul gazdelor - 4 pe cel al oaspeţilor).
Brigada a fost întregită de adiţionalii Kovacs şi Colţescu şi rezerva Ghinguleac.
Acum, Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe pleacă în India, unde în perioada 6-28 octombrie vor oficia la partide de la Cupa Mondială juniorii sub 17 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu