duminică, 24 septembrie 2017

Liga A, etapa a 6-a, rezultatele partidelor de duminică

Ultimele trei meciuri ale etapei a 6-a din Liga A au avut loc duminică dimineaţă. Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul la zi - campinatv.ro/sport.

5 comentarii:

  1. Buna ziua.Sant manacean,dar azi am avut un BULAN fantastic..au ratat aia de la Paulesti la 0-1,6-7 ocazii imense de gol,dar au un antrenor vai mama lui...A tinut in teren 3 GLOABE...Baragan,umflatul golgeter Ciobanu si un fundas central ( puscarie ) Buze....astia le-au pierdut meciul...injurau si protestau non stop...In loc sa joace cu copii de 18-20 ani( doi f.buni ),Paulestiul joaca cu gloabe de 40 ani (bn si la noi Stoian 39 ) si sant 3-4 gloabe...mai CAMPIONILOR de la Paulesti,lasativa,doar gura e de voi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In liga A Prahova sant 3-4 echipe,care tot timpul au ceva de comentat la adresa arbitrajului (vorbim de jucatori scandalagii sa nu zic tigani ),Paulesti,Plopeni,Petrolul 95,Banesti si mai sant echipe la care conducerea ( primar,presedinte,etc) face urat..ex.Plopeni -"primarul",Blejoi-Mainea,..santem de ras.


      .

      Ștergere
    2. Beznea,e campion la proteste si injuraturi,Stoian si altii.

      Ștergere
    3. Dupa cum te exprimi esti din Paulesti un apropiat al echipei, dar rezultatul este unul mincinos, cum se mai intampla in fotbal,nu castiga mereu cel mai bun,faptul ca au ratat foarte multe ocazii, arata ca echipa joaca,iar meciul a fost pierdut tocmai din cauza celor de 18- 20 ani,nr 6 cel blond de la mijloc care din 30 de pase 45 au fost la adversar si nr 2 care l-a scapat din marcaj pe Tudorie care a facut ce a vrut cu el, chiar cu atatea ratari(Butufei 3-4 ocazii si o bara,Ciobanu o bara, nr 10 doua ocazii o bara, arbitru o ocazie, Baragan doua ocazii) fara greselile facute de nr2 si Lungu meciul se termina 1-0.

      Ștergere
  2. DOAMNEEEEEE,ce de prosti pe lumea asta!

    RăspundețiȘtergere