sâmbătă, 30 septembrie 2017

Juniori A. Teleajen Văleni - CS Câmpina 3-10

CS Câmpina a jucat în deplasare în etapa a 5-a a campionatului judeţean, întâlnind la Vălenii de Munte formaţia locală Teleajen Văleni, "lanterna roşie" a clasamentului, fără nici un punct. Elevii lui Roberto Opatchi (foto) s-au impus mult mai clar decât o arată scorul final, care a fost de 10-3 în favoarea câmpinenilor.
Etapa viitoare, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 10.00, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formaţia Progresul Drăgăneşti.

8 comentarii:

  1. Frumoase performantele CS Câmpina, într - un campionat puternic, echilibrat! Bravo antrenorului Opatchi care conduce cu mâna destoinică această echipă. Ofertele curg pentru jucătorii CSC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca acesta spune ti ca este un campionat puternic, inseamna ca nu aveti nicio treaba cu fotbalul

      Ștergere
    2. Ai auzit vreodata in viata ta de cuvantul "sarcasm"?

      Ștergere
  2. Oameni buni,înțelegeti odata pentru totdeauna..acesta este un proiect marca Fratila si asociatii PNL.De la Guran incoace tot ce a apartinut de aripaaripa liberala nu a avut succes pe linie de sport. De ce???Pentru ca in urma asocierii lui Virgil Guran cu Adi Nistoroiu in proiectul CSM Campina,primul a uitat de obligatii,Guran avea numai drepturi,pentru ca in urma asocierii cu Dan Negoiasa,la fel Guran Virgil avea cu totul alte intentii ,pentru
    ca in urma lui din politica câmpineana a promovat numai yesmani in materie de sport câmpinean,pentru ca a facut eforturi supraomenesti să dispară unirea campina,dar ghinionul lui s-a numit pentru un an de zile Mihai Anastasescu,si mai pot fi enumerate multe.Despre ce proiecte marca Fragila si compania vorbim????

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Roberto! Lasă-i sa moara de oftica pe băieții ăștia de la H M. Ei au avut numai campionate tari D-aia n-au câștigat nimic pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hagianu și grupele lui au fost mereu printre fruntasele campionatelor de juniori. Dacă nu castigau campionatul era din cauza juniorilor de la Petrolul sau Astra care aveau centre foarte puternice. Și să nu uităm că acesta grupă a lui Opatchi este formată din jucătorii cei mai buni de la HM și CSM! Meritele lui Opatchi sunt mici, nu-l mai lăudați! Dacă era șmecher înscria această echipă la juniori republicani! Dar nu avea cum pentru că Opatchi nu are licență A Uefa,cum are Hagianu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteți in eroare totalala:cu licența b UEFA poți antrena orice echipa de juniori indiferent de campionatul in care joaca. Eu nu stiu ce licența are Opansschi si nu ma interesează dar numai scrieți daca nu știți .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu poți antrena juniori republicani cu licență B Uefa. Adică poți să -i antrenezi, dar în acte, antrenor principal trebuie licență A.Șef de centru nivel republican, licență A!La AJF nu te întreabă nimeni,nimic! Poți să fii și tractorist!

    RăspundețiȘtergere