duminică, 3 septembrie 2017

Liga A, etapa a 3-a, partidele de duminică, rezultate

Ultimele jocuri ale etapei a 3-a din Liga A au avut loc în această dimineaţă. Rezutatele - campinatv.ro/sport.

10 comentarii:

  1. Favoriții de la Breaza au egalat în minutul 90.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu incepea vereu cu gura mai intorceati voi scorul la sfantu asteapta baietel :))) mai avea putin petre sa v-o bage in poarta de frica lui, ca in afara de cate 1-2 11m pt noi si voi v a pus mingea pe 16 metri de cate ori a putut si la orice faza interpretabila :))) eu in locul tau as tine capatana jos si mi-as vedea de drum pt ca fara kiki sunteti in superliga baietas :))) hai sanatate

    RăspundețiȘtergere
  3. baietas...pe capitan trebuia sa il trimita la vestiare din minutul 10.In afara de topoare nu am vazut nimic la el. omul ala crezi ca a strigat de nebun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gura păcătosului adevăr grăiește! Dacă îl elimina pe căpitanul de la Breaza, Bacioiu nu mai avea motive să protesteze, nu -i așa?

      Ștergere
  4. Si bacioiu pentru injurat trebuia sa zboare si el la nici 5 minute distanta. Echitabil?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa o luam cronologic. La 0-0 henț clar Damian. Trebuia penalty și galben, corect? La faza golului lui Sovaiala, în primă fază se acordă corner în loc de aut de poartă. La 1 -0 Branzea care avea galben, îl lovește pe Bacioiu tare, fără intenția de a juca mingea. Nu se dă nici măcar fault. Corect trebuia al doilea galben, deci eliminare. Da, sunt de acord că apoi a arbitrat cu greșeli și de o parte și de cealaltă. Dar până atunci a greșit doar în favoarea Brezei. Și nu au fost greșeli mici. Cât despre jocul Brezei, lunga și mingea a doua, vorba lui Hagi, asta e .Noroc cu fazele fixe, unde au executanți buni și jucători cu talie. Dacă Cornu îl are doar pe Kiki, Breaza ce mare talent are? Pe Damian? Glumesc, mi-a plăcut acel Nene!

    RăspundețiȘtergere
  6. In cronologia dumitale au fost omise cateva aspecte.
    Injurii aduse centralului de catre toata banca tehnica si jucatorii oaspetilor se pedepsesc cum? ...cu o lovitura libera de la marginea careului probabil.
    Penalty....da,erau circumstante pentru acordarea lui,cat despre eliminarea capitanului,nu s-ar fi ajuns acolo daca mai sus numitul Bacioiu ar fi primit cartonas rosu pentru seria de injurii grosolane adresate centralului.
    Pe scurt,incapacitatea centralului de a gestiona anumite momente a dus la tensiunea din teren si la erorile de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat despre "talent"...nu incerca sa ne imbeti cu vreun pahar de apa rece cu faptul ca se va "naste" unu sau mai multi "fotbaliatori" din cele doua garnituri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parcă spuneai ca Bacioiu trebuia eliminat pentru injurii la 5 minute distanță de faultul capitanului vostru.Te -ai sucit? Deci trebuia penalty și eliminare sau cum spui erau circumstanțe!Pai cum sa nu protesteze cornenii în condițiile astea? Cât despre care e mai fotbalist decât altul,voi va lăudați cu o echipă tânără, vezi Doamne ,de perspectivă! Dar văd că tot voi recunoașteți ca nu are niciunul nicio șansă să ajungă fotbalist! Tu ai zis!Lungă și mingea a doua! Oricum, baftă!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acorda un minim de atentie mesajului de mai sus,reciteste tare si cu intonatie cele spuse de mine!
    Acest cuvant "cronologie" are un alt inteles in viziunea dumitale observ.
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere