marți, 6 noiembrie 2018

Claudiu Dumitrescu, un fost jucător de prim eșalon, care își dorește să facă lucruri frumoase ca antrenor la CS Câmpina

Claudiu Dumitrescu (foto - în tricoul echipei CSM Câmpina) este unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului câmpinean din toate timpurile. Ajuns acum la 39 de ani, Claudiu Dumitrescu încă este jucător activ, la FC Bănești, formație cu care se află în lupta pentru primul loc al campionatului județean, dar a îmbrățișat și o carieră de anrenor, la cea mai mică grupă de juniori de la CS Câmpina.
Claudiu Dumitrescu a început fotbalul la FC Poiana Câmpina, formație cu care a promovat din Liga a III-a în Liga a II-a, la sfârșitul sezonului 2002-2003. A mai evoluat la Unirea Uziceni, Petrolul Ploiești, CS Otopeni, Concordia Chiajna, CSM Câmpina și Gloria Buzău, având câteva zeci de meciuri în primul eșalon, unde a debutat pe 27 iulie 2008, la CS Otopeni - CFR Cluj 0-4. În ultimii a început să cocheteze cu activitatea de antrenor. Deține deja licența UEFA B și a antrenat aproape un an în China, la o academie din orașul Zhengzhou. În prezent este antrenor la CS Câmpina, unde se ocupă de cea mai mică dintre grupe, de jucători născuți după 2012.
"Gândisem un proiect frumos, cu o echipă de seniori la CS Câmpina, unde aș fi fost și antrenor și jucător. Nu s-a putut, astfel că am fost desemnat să preiau grupa de cei mai mici juniori, născuți după 2012. Îmi face mare plăcere să lucrez cu copiii și încerc să-i învăț tot ce știu și să le insuflu dragostea față de fotbal, dar și seriozitatea, pe care am întâlnit-o la academia din China, unde am fost realmente impresionat. Dincolo de condițiile oferite, ritmul de muncă de acolo, ritmul antrenamentelor, seriozitatea cu care acestea se desfășurau, realmente m-au impresionat și încerc, folosind toate acestea lucruri, să facem ceva frumos la CS Câmpina pentru fotbalul câmpinean", ne-a declarat Claudiu Dumitrescu.

4 comentarii:

  1. Adevărat, Claudiu Dumitrescu este unul dintre fotbaliștii campineni cei mai reprezentati.Experiența din China îl va ajuta foarte mult în cariera sa viitoare. Mult succes! Dar, din declarația lui reiese că a fost DESEMNAT să preia acea grupă de copii! Este legal? Nu trebuia angajat prin concurs? Aștept răspuns și de la administratorul site-ului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce părere aveți domnule Neculai, concurs sau desemnat de către Opatchi sau Fratila? Cum era legal?

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Problema este modul ilegal în care se fac angajările la CSC, nu Claudiu! Lui. ..succes! Nu -i așa, domnilor Stoican, Opatchi și Fratila? Bine, nu o să răspundă nimeni, nici măcar domnul Neculai!

      Ștergere