sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Roberto Opatchi, antrenor CS Câmpina: "Ne-am preocupat să asigurăm meciuri amicale cât mai tari copiilor noștri"

La cele patru grupe de copii și juniori ale Clubului Sportiv Câmpina sunt angajați trei antrenori - Roberto Opatchi, Claudiu Dumitrescu și Nicolae Nuță. Chiar dacă nu sunt angrenați în nici o competiție, copiii fac antrenamente și au numeroase meciuri amicale, prin grija celor trei antrenori. De altfel, antrenorul Roberto Opatchi (foto) ne-a declarat pe marginea acestui subiect: "Noi am explicat atât copiilor, cât și părinților exact cum stă situația din punctul nostru de vedere. Și le-am mai spus că și războaiele se încheie, așa că o să se încheie și litigiul în care este implicat clubul nostru în acest moment. Atunci, copiii vor fi foarte bine pregătiți, pentru că noi, toți cei trei antrenori de la secția de fotbal, ne-am preocupat să aibă meciuri amicale mai tari decât ar fi fost meciurile din campionat. Astfel, am jucat cu FC Argeș, la Pitești, cu Otopeni, la Moreni, Ploiești și multe alte meciuri amicale, la finalul cărora experiența competițională căpătată de acești copii este net superioară celei pe care ar fi dobândit-o în campionatul județeană, la Cocorăști, Aricești sau altele asemenea. Avem aproximativ 150 de copii cu care chiar facem treabă la acest club, dincolo de toate câte se vorbesc în jurul său. Și chiar aș vrea să transmit celui care tot vorbește despre noi că eu îi cedez locul, să vină el la club pentru un venit sub salariul minim și eu îi cedez locul meu!"

5 comentarii:

  1. Serios , chiar cedezi locul altcuiva, domnule Opatchi? Așa simplu? Așa cum au fost angajați Nuta și Dumitrescu, fără concurs? Și dacă vroiai campionat puternic, înainte de litigiul cu HAGIANU, inscriai măcar o grupă în campionatul republican. Platiti banii lui Hagianu, Afiliați din nou clubul și jucați la republicani. Aveți 4 grupe și 150 de copii? Ce grupe sunt alea de câte 35-40 de copii? Doar dacă lucrați toți trei cu fiecare grupă în aceleași timp, puteți face ceva. Dar, mă îndoiesc!Și, apropo , ne poate spune domnul Opatchi, cât a fost bugetul secției de fotbal pe acest an?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt un antrenor cu calificare și doresc să fiu angajat la CS Câmpina în locul lui Opatchi, pe același salariu. Dacă Opatchi este un om de cuvânt și este declarația lui, să îmi spună când pot să încep. Nu este nicio gluma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Neculai, vă rog contactați -l pe domnul Opatchi și intrebati-l dacă își menține declarația. Dacă renunță de bunăvoie în favoarea altcuiva dispus să lucreze pe același salariu. Dacă nu renunță, e un om de nimic!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce faci, pe celelalte de ce nu le mai afisezi ?

    RăspundețiȘtergere