joi, 25 octombrie 2012

Bogdan Mănescu și Florin Stăncioiu au vorbit despre meciul de mâine cu Girom Albota și... nu numai!

La de acum obișnuita conferință de presă de joi a clubului Unirea au participat președintele clubului, Bogdan Mănescu, precum și antrenorul principal Florin Stăncioiu.
Stăncioiu: ”Pregătim jocul cu Albota la victorie”
Antrenorul principal al echipei Unirea Câmpina, Florin Stăncioiu, după ce a făcut o scurtă trecere în revistă a meciului de la Făgăraș și a amintit că singurul jucător indisponibil este Băcioiu, eliminat la Făgăraș, referindu-se la meciul de vineri cu Girom Albota a spus: ”Suntem în grafic pentru ceea ce ne-am propus și pregătim jocul cu Albota la victorie. De altfel,
noi abordăm toate partidele cu gândul la obținerea tuturor punctelor puse în joc. Știu de problemele celor de la Albota, care și-au schimbat antrenorul și au renunțat la o serie de jucători, dar tocmai de astfel de momente mă tem, pentru că în general acestea produc o schimbare și a stării de spirit și din acest punct de vedere - le-am spus și băieților - că vom avea un meci foarte greu”.

Bogdan Mănescu, la prima sa întâlnire cu presa locală din postura de președinte la FC Unirea
Bogdan Mănescu s-a aflat pentru prima dată de la preluarea funcției de președinte al clubului Unirea în fața reprezentanților mass-mediei locale. Tocmai din acest motiv, Mănescu a făcut o scurtă prezentare a situației de la echipă, după ce Consiliul Local a refuzat să mai acorde vreun leu, a vorbit și despre lucrările care au avut loc la stadion și a prezentat - și explicat - obiectivul actual al echipei: clasarea pe locurile 1-4.
 
Și o explicație necesară...
Pe un blog care folosește abuziv numele clubului Unirea Câmpina a apărut o informație privind situația jucătorului John Yeboah. Președintele clubului Unirea, Bogdan Mănescu, a oferit reprezentanților mass-media explicațiile necesare: ”În primul rând, trebuie lămurită problema acelui blog. Deși poartă numele clubului nostru, acest blog - am mai spus-o - nu reprezintă punctul de vedere oficial al clubului. Ba mai mult ne aduce mai multe deservicii... În curând sper să avem propriul nostru site și toată lumea să știe că doar ceea ce va apărea acolo va reprezenta punctul nostru de vedere. În privința documentului publicat pe respectivul blog, nu este nmic adevărat. John Yeboah participă în continuare la antrenamentele echipei noastre, locuiește într-un apartament închiriat de clubul nostru, unde stă alături de alți jucători ai Unirii, are asigurată masa la fel ca și ceilalți colegi ai săi și este cu drepturile salariale la zi. Este adevărat că John Yeboah nu mai intră în vederile noastre, după ce FRF a decis ca la acest nivel să nu mai putem folosi decât un singur jucător extracomunitar, iar noi îi avem acum pe Camara și Fatai. În aceste condiții, din iarnă vom discuta cu Petre Gavrilă, care semnează și scrisoarea la care se face referire pe blogul respectiv, și vpm găsi o soluție”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu