sâmbătă, 27 octombrie 2012

Liga a III-a, Unirea Câmpina - Girom Albota 2-0

Marcatori: Bica 46, Șaucă 50.
Unirea Câmpina: Anghelache - Oae, Lungu, B. Șandru, Stanca - Șaucă (74 Neagu), Maria, Dobrinoiu, Stăncescu (cpt) (74 Ruptureanu) - Bica (64 Nichifor), Camara (64 Fatai). Rezerve neutilizate: D. Șandru - I. Dumitru, Savu. Antrenori: Florin Stăncioiu (principal), Costin Plăvache, Marius Palancianu (secunzi).
Girom Albota: Vlăsceanu (cpt) - Stuparu, Pâslaru, Rută, Stan - Pandelică, Câlțea, State, C. Ion - Dobre, Roșu (54 Dragnea). Rezerve neutilizate: I. Vlad - Voicu, Alecsandru, Mușat. Antrenor: Alexandru Vlăsceanu.
Cartonașe galbene: Camara 51, Lungu 53, 68, Stăncescu 69 - Pâslaru 45, Rută 71.
Cartonașe roșii: Lungu 68.
Arbitri: Marina Oprea (Târgoviște) - Constantin Bădeanu (Moreni), Nicolae Mățăoanu (București).
Observatori: Sorin Uțică - pentru arbitraj, Dumitru Strați - pentru joc (ambii, din București).
Unirea Câmpina a obținut cel de-al treilea succes consecutiv, iar cei mai pasionați dintre suporteri deja încep să spere și să-și reamintească nostalgic de vremurile în care Câmpina avea echipă în al doilea eșalon fotbalistic al țării. După o prima repriză pe care au dominat-o, mai ales din punct de vedere teritorial și al posesiei balonului, jucătorii Unirii
au avut nevoie de o ”săpuneală” zdravană la pauză din partea lui Stăncioiu pentru ca repriza secundă s-o înceapă așa cum ar fi trebuit să înceapă meciul: în forță, punând maximă presiune asupra defensivei aderse, care a și cedat de două ori în primele cinci minute de după pauză. Apoi, motoarele s-au redus, iar după ce a trecut de momentul penalty-ului - irosit de Pandelică - și a rămas în inferioritate numerică, Unirea a făcut pasul înapoi. Chiar și în aceste condiții, doar inițiativa a aparținut oaspeților, contraatacurile extrem de tăioase ale câmpinenilor transformând construcția argeșenilor într-una extrem de circumspectă.
De partea cealaltă, trebuie spus că jucătorii din Albota au venit la Câmpina fără antrenorul lor demis, Mihai Zanfir, care totuși a fost trecut pe raport la rubrica antrenor, și fără 6 jucători titulari, de care gruparea argeșeană s-a despărțit în această săptămână. De altfel, banca de rezerve a fost una doar cu numele, oaspeții nepunând în nici un moment în real pericol victoria Unirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu