duminică, 28 octombrie 2012

Liga lu' Lică. Precizia Breaza - Brădetul Ștefești 5-2

Au marcat: Soreanu 23, A. Bădărău 25, 64, 78, Șovăială 83 / Ioniță 51, Banu 55
Precizia Breaza: Herascu - Boroș, Soreanu, Goran, Brânzea - A. Bădărău, Fl. Voinea (cpt.), D. Bădărău, Heroiu - Urdea, Șovăială. Au mai evoluat: Negotei, Istrati, Ad. Pavel, Fl. Vasile. Rezerve neutilizate: D. Constantin - Nica, Pădurice. Antrenori: Cornel Vasilescu (principal), Robert Istrati (secund).
Brădetul Ștefești: Constantinescu - Dincă, Fălcescu (cpt.), Simionescu, Cerchez - Geangu, Dogaru, Bălăceanu, Ioniță - Banu, Lovin. Au mai evoluat: Ochea, Pascu, Diaconu. Rezerve neutilizate: Ariciu, Stroescu, Pârvu. Antrenori: Sandu Niță (principal), Gheorghe Dimache, Marius Pascu (secunzi)
Arbitri: Laurențiu Piciu (Ploiești) - Mircea Rusu (Bertea), Sorin Pavel (Mizil). Observator: Decu Crângașu (Ploiești)
Astăzi am reușit să trecem peste încă un hop, învingând formația Brădetul Ștefești suficient de categoric, deși jocul a avut perioade diferite. Meciul a început cu un joc de uzură,
neplăcut, urmat de începutul unei ploi care a îndepărtat câțiva spectatori de pe stadion. Primul gol a venit în minutul 23 de la Soreanu, după o lovitură de cap. Imediat după reluare, angajat de Șovăială, A. Bădărău a punctat pentru 2-0 cu un șut cu latul pe lângă Constantinescu. Repriza a doua a început neplăcut pentru noi și ne-am văzut egalați la 2, oaspeții având chiar și o bară la 2-2. Din acel minut, băieții s-au ambiționat și au dus scorul la 5-2, prin reușitele aceluiași A. Bădărău (2), care a fost, cu un hat-trick, MVP-ul partidei, și Șovăială. Este o victorie meritată dar care trebuie corelată cu un succes în fața adversarei de săptămâna viitoare, Avântul Măneciu, în unul din cele mai grele meciuri pe care le disputăm pe propriul teren. Mulțumim spectatorilor prezenți și îi așteptăm în continuare să ne susțină.
Sursa text și foto: www.aspreciziabreaza.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu