duminică, 28 octombrie 2012

Liga B Prahova. AS Tufeni - CS Valea Doftanei 2-1

AS Tufeni a trecut astăzi pe primul loc al Seriei Vest a Ligii B Prahova, învingând cu 2-1 formația CS Valea Doftanei, prin golurile marcate de Necșoiu și Nițu.
Antrenorul Vasile Horjan a trimis în teren următorii jucători: T. Ionescu - Calaver, Necșoiu, Gagiu, Păun, Brebenl, Fomenco (cpt), S. Radu, Ariciu, Irimescu, Stan. Au mai jucat: Andrei, Nițu, Comnoiu.

11 comentarii:

  1. De ce nu spune nimeni ca A.S.Tufeni este echipa care joaca cel mai frumos fotbal din Liga B Prahova. A. S. Tufeni este echipa care nu beneficiaza de sprijinul arbitrilor asa cum beneficiaza A.S.Cornu. A.S.Cornu echipa care are sprijinul unor arbitrii precum Stoienoiu, Dumitru, Florin Ionescu, arbitrii dovediti prieteni ai domnului presedinte Ciubotariu ( mara ) asa cum ii place sa i se spuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo bai baieti. Sunteti buni. Daca nu mergem noi, cei de la Provita, mai bine mergeti voi, cei de la Tufeni. Cornu este echipa care merge pe mana arbitrilor si pe mana echipelor sarace. Echipe pe care le pacaleste cu bani putini. Asta este Mara. Pacat de primarul de la Cornu care a facut ceva pentru localitate si a venit un avar care vrea sa-l pacaleasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Tufeni. Tot inainte cu victoriile. Sunt din Filipesti si am vazut meciul nostru cu voi. Sunteti buni, pacat ca nu vor arbitrii sau nu stiu ce echipa care are interes, nu vrea ca voi sa mergeti mai departe. Pacat, pentru ca sunteti o echipa cu adevarat unita si buna ca sa va mentineti in Liga A Prahova.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numele meu este George si sunt din Mislea. Vreau sa va spun ca joc fotbal de ceva timp si in acelasi timp am urmarit aceasta echipa care s-a infiintat de un an si se numeste A.S.Tufeni, echipa care joacaca un fotbal de Divizia C cand le iese jocul.Cunosc echipa, cunosc staful tehnic si in special pe domnul Geani Chiotoroiu, un om care a facut aceasta formatie din mers. Pot sa spun ca este un om norocos. Ca sa faci o echipa de fotbal intr-un oras cu un primar care nu-i place fotbalul si totusi sa-ti atragi oameni cu bani langa tine este un lucru extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt un copil care joaca fotbal pe stadionul din Tufeni datorita lui nea Geani. El este omul care ne-a oferit posibilitatea sa jucam pe un stadion care ajunsese la un momendat propietatea unui cioban. Geani toti copiii din Tufeni te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa veniti si la Lipanesti sa vedeti ce jocuri frumoase facem cu un antrenor extraordinar Onut Bogdan.

    RăspundețiȘtergere
  7. stati calmi voi cu tufeniu vostru...in retur cornu spulbera tot...o sa promoveze la pas cu multe puncte avans...HAI CORNU!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca erati mai buni, astia din cornu de ce nu ati batut la tufeni nu e decat gura de voi si ancercati sa ne defavorizati cu arbitri bv ramaneti acolo p 3 ca e bn

    RăspundețiȘtergere
  9. De obicei nu comentez la cei care sunt anonimi dar citind comentarile am ramas masca , cred ca unii scriu aici ca nu au ce face,, din prostie sau din rea vointa , mai sigur ultima spre stiinta celui numit Marius care da un comment total lipsit de adevar si rau voitor am sa dau in continuare arbitrii meciurilor lui Cornu unde veti ramane surprinsi nici urma de asa zisi prieteni lui Mara din arbitraj cei citati mai sus
    CS Cornu - Petrolul Băicoi a fost arbitrată de Mihai Amorăriţei
    C.S. Cornu – Prahova Nedelea a fost arbitrată de Gheorghe Alin
    Tricolor Varniţa - C.S. Cornu a fost arbitrată de Bozieru Emil
    C.S. Cornu – A.F.C. Filipeşti a fost arbitrată de Cojanu Gabriel
    C.S. Cornu - C.I.S. Tăriceni a fost arbitrată de Calestru Adrian
    C.S. Cornu – C.S.Valea Doftanei a fost arbitrată de Gheorghe Alin
    A.S. Tufeni - C.S. Cornu a fost arbitrată de Zahiu Bogdan
    C.S. Cornu - Poienarii Burchi a fost arbitrată de Geambazu Ciprian
    Proviţa de Sus -C.S.Cornu a fost arbitrată de Bobi Codreanu
    Referitor la commentul urmator celui lui marius, cine nu il cunoaste pe Mara poate sa spuna asta , ca este un avar si ca a venit la Cornu sa pacaleasca pe primar sau mai stiu eu pe cine din contra , a venit cu echipament ,mingii, utilaje , plus jucatorii care formeaza echipa actuala, banii de prime,de transport plus cheltuieli dupa meci

    RăspundețiȘtergere