duminică, 14 octombrie 2012

Liga B Prahova: AS Tufeni - CS Cornu 3-2. Foști acționari la Unirea Câmpina, Dan Enescu l-a învins pe ”Mara”

Un adevărat derby al Seriei Vest a Ligii B Prahova a avut loc astăzi la Tufeni, acolo unde s-au întâlnit AS Tufeni și CS Cornu. Nu numai situația în clasament arăta că este un joc așteptat, dar și din punct de vedere al orgoliilor a fost un meci interesant, întâlnindu-se doi foști acționari ai clubului Unirea Câmpina: Dan Enescu, acum la AS Tufeni, și Mărgărint ”Mara ” Ciobotaru, acum la CS Cornu.
Oaspeții au deschis scorul prin autogolul portarului gazdelor, Tibi Ionescu, în minutul 15. Tot au autogol avea să readucă egalitatea, de această dată Vane trimițându-și mingea în proprie poartă, cu două minute înainte de pauză. În repriza secundă, gazdele s-au dezlănțuit, Ariciu (minutul 58) și Comnoiu (minutul 74) urcând scorul la 3-1, moment în care ”Mara” a părăsit arena din Tufeni. Golul lui Ungureanu, din minutul 87, nu a mai contat decât pentru statistică.
Antrenorul Andrei Ionescu a trimis în teren pentru CS Cornu formația: Bucuroiu - Stoica, Coman, Cârstei, Basma, Gratie (cpt), Ungureanu, Țigănuș, Vane, Drăgoi, Burlacu. Au mai jucat: Băjenaru, Flaidăr, Ghindă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu