joi, 28 februarie 2013

AJF Prahova a decis: returul începe mâine!

După o ședință care a durat mai puțin de trei sferturi de oră, delegații echipelor din ”Liga lu' Lică” împreună cu conducerea AJF-ului au avut de dezbătut un subiect fierbinte: începerea sau amânarea returului. Cum majoritatea echipelor s-au pronunțat pentru reluarea campionatului la finalul acestei săptămâni și cum
selecționata Prahovei va pleca la începutul lunii aprilie în Bulgaria la Cupa Regiunilor UEFA, s-a decis ca returul să înceapă la finalul acestei săptămâni, mai precis chiar de mâine!
Reamintesc că problema amânării returului a apărut după un interviu al antrenorului Ion Burchi, de la FC Bănești, chiar pe acest blog, și după o dezbatere în care mai mulți reprezentanți ai unor echipe din primul eșalon județean s-au pronunțat în favoarea sau împotriva amânării. Astăzi, s-a stabilit, astfel că de mâine se reiau meciurile oficiale la nivel județean!

2 comentarii:

  1. Buna seara-imi cer scuze daca intervin dar,vreau sa va spun ca in fair-playul care va caracterizeaza ar trebuii sa nu mai bateti atita moneda pe faptul ca nu stiu cine ,si nu stiu cum,ar fi cerut aminarea returului!A fost o interventie care nu si-a avut rostul si la care timpul a demonstrat,ca intotdeauna,ca ....timpul le rezolva pe toate!

    RăspundețiȘtergere