marți, 19 februarie 2013

CSM Câmpina nu mai joacă la... Câmpina

CSM Câmpina nu mai joacă la Câmpina meciul amical de miercuri, programat de la ora 11.00 în faţa formaţiei CS Blejoi, care activează în campionatul judeţean. CSM-ul pare a nu avea noroc de vreme bună şi teren corespunzător pentru a putea juca măcar un singur meci amical şi la Câmpina... A fost pentru a doua oară când conducerea CSM-ului a trebuit să anuleze un amical programat în faţa propriilor suporteri.
Oficialii CSM au inspectat ieri stadionul "Rafinăriei", au purtat discuţii cu conducerea celuilalt club câmpinean, care îşi desfăşoară meciurile tot pe stadionul "Rafinăriei", Unirea, şi au ajuns la concluzia că nu pot risca un meci amical pe acest teren, existând riscul deteriorării iremediabile a suprafeţei de joc.
În aceste condiţii, CSM Câmpina va juca partida amicală programată mâine, miercuri, 20 februarie, de la ora 11.00, cu CS Blejoi, la Ploieşti, pe stadionul "Matizol".

Un comentariu:

  1. va intreb daca aceasta echipa mai este a muncipiului campina?! Si va intreb pe voi suporterii a acestei 'mari' echipe. . . Pff!

    RăspundețiȘtergere