luni, 25 februarie 2013

Dosarul ”Statutul lui Don Lică” va avea recursul pe 20 martie

Aprobat după ”șușa” din decembrie anul trecut, atunci când ”Don Lică” nu a putut organiza și alegerile (după cum și-ar fi dorit), Statutul AJF Prahova a ajuns într-o nouă instanță. ”Don Lică” a apelat la o ”șmecherie” specifică activității sale și a încercat să-l înregistreze mai întâi la tribunal, înainte de a fi ratificat de FRF, cum este și firesc, și normal, și legal. La prima instanță, la Judecătoria Ploiești, s-a respins cererea AJF Prahova de înregistrare a noului statut,
mai ales după ce o adresă oficială de la Compartimentul Juridic al FRF anunța instanța că mai întâi este necesară ratificarea statutului la nivel FRF. ”Don Lică” a decis să atace decizia instanței Judecătoriei Ploiești și a declarat recurs. Acesta va avea un prim termen pe 20 martie, la Tribunalul Prahova.
Și nu pot încheia fără o întrebare pentru ”Don Lică”: câți bani cheltuie AJF Prahova pe acest proces, în care se încăpățânează ”Don Lică” și avocații săi să meargă până la capăt, când mai simplu ar fi mers să aprobe un statut conform Statului-cadru al FRF și care s fie mai întâi ratificat în forul național fotbalistic?
PS - Nu aștept răspuns, pentru că nu are ce să răsăundă ”Don Lică” atunci când este vorba de moralitate, normalitate și legalitate!

Un comentariu:

  1. pai a auzit macat odata de moralitate sau legalitate? cred ca si el ca si individ tot nelegal a fost facut!

    RăspundețiȘtergere