vineri, 22 februarie 2013

Un finlandez și un polonez arbitrează Naționala de amatori în Bulgaria

UEFA a anunțat arbitrii turneului de calificare din cadrul Cupei Regiunilor, care va avea loc în perioada 3-7 aprilie, în Bulgaria, și la care va participa și formația Prahova Muntenia, reprezentând România.
Iată programul și arbitrii formației prahovene:
3 aprilie, Sevlievo: South East Region (Bulgaria) - Prahova Muntenia
Jari Jarvinen (Finlanda)
5 aprilie, Sevlievo: Rijeka (Croația) - Prahova Muntenia
Jari Jarvinen (Finlanda)
7 aprilie, Sevlievo: Prahova Muntenia - Geneve (Elveția)
Hubert Siejewicz (Polonia)
În continuare vă invit să parcurgeți și o scurtă prezentare
a celor doi arbitri.
Jari Jarvinen s-a născut pe 15 octombrie 1980, locuiește la Hyvinkaa și se află din anul 2012 pe lista FIFA. Nu are un palmares prea bogat, având un singur meci de seniori condus în Europa: Rudar Pljvelja - Shirak Gyumri 0-1, pe 5 iulie 2012, în primul tur preliminar al Europa League. Pe 30 august anul trecut a fost în România, ca arbitru de rezervă, la jocul Steaua - Ekranas 3-0, în play-off-ul Europa League.
Hubert Siejewicz (foto) s-a născut pe 20 decembrie 1974, locuiește la Bialystok și se află din anul 2008 pe lista FIFA. Nu a mai arbitrat niciodată o echipă din România, dar are în palmares prezența la Campionatul European Juniori sub 17 ani din Turcia 2008. A mai fost în Bulgaria, pe 29 iulie 2010, atunci când a condus jocul Beroe Stara Zagora - Rapid Viena 1-1, în turul al treilea preliminar al Europa League. A fost în România la mai multe meciuri: Dinamo București - Metalist Harkov 0-2, pe 23 august 2012, în play-off-ul Europa League; CFR Cluj - Inter Milano 0-3, ieri, în 16-imile Europa League. Precedentul meci internațional condus de polonezul Siejewicz a fost pe 11 septembrie anul trecut, Cehia - Finlanda 0-1, amical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu