miercuri, 15 mai 2013

FC Băneşti va face memoriu împotriva arbitrajului de la Măneciu şi îl va recuza pe Bobi Codreanu

Poate cea mai "încinsă" partidă a etapei de marţi din "Liga lu' Lică" a fost cea de la Măneciu, între Avântul şi FC Băneşti, în care gazdele au obţinut victoria în minutul 90+5, după ce oaspeţii conduseseră cu 1-0.
Imediat după meci, antrenorul băneştenilor, Ion Burchi, a criticat arbitrajul: "Am fost tocaţi tot meciul"! Poate părea o declaraţiela "cald", imediat după un meci frustrant pentru băneşteni, după ce au fost învinşi în minutul 90+5. Astăzi, la "rece", preşedintele clubului din Băneşti, Dragoş Cristian Leescu, critică dur arbitrajul lui Bobi Codreanu (foto) şi punctează: "Bomboana pe coliva meciului de la Băneşti a fost prestaţia jalnică a arbitrului - furt la drumul mare. Echipa noastră va înainta un memoriu şi va recuza toţi arbitrii care au dezavantajat echipa noastră".
Partida de la Măneciu, incriminată de oficialii formaţiei din Băneşti, a fost arbitrată de Bobi Codreanu - Ionuţ Florescu, Florin Bureaţă, observator fiind Constantin Niţă.

5 comentarii:

  1. Vorbeste Leescu, care a fost si el arbitru la Bucuresti si a uitat ca si lui ii placea sa manance o ciorba buna dupa meci... Dar ma rog, stiti cum e, hotul striga hotii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. niste ordinari astia la Banesti mai bine ar vedea ca pleaca jucatorii de acolo sau ii lucreaza ei si ii dau afara isi bat joc de ei niste lingai dzeu e sus de aia pierdeti meci dupa meci ca dc a ajuns pt o prima in plus sa se bage si antrenoru la joc in loc sa-i lase pe copii aia sa joace s-a dus dreacu fotbalu asta ,o gloata de idioti acolo ...

      Ștergere
  2. burchii...... foamea in gat ,,,,,,, dorinel beznea= un om de nota 1o. s-a dus burchi marele negociator sa vanda meciul la maneciu, dar , dl beznea i-a spus sec :nu am nevoie sa cumpar meciul , castig oricum doar pe teren. restul ca nu au castigat sunt doar preteste . un meci de fotbal se joaca pana la ultimul fluier al arbitrului. si chelsea a castigat azi europa league in minutele de prelungire si nu .
    cred ca cei de la benfica vor recuza arbitrii meciului ca a prelungit meciul
    ;))))))) . ps:foarte bune sunt comentariile de mai sus . .. petrisor marius -banesti

    RăspundețiȘtergere
  3. ai draq astia de la maneciu .....bate tot!! =)))))))

    RăspundețiȘtergere