luni, 27 mai 2013

Înfiinţarea ACSM se tot încurcă în hârtii şi explicaţii stupide

Luna trecută, Consiliul Local Câmpina a aprobat Statutul şi Actul Constitutiv al ACSM Câmpina, documente care treabuiau să ajungă în faţa unei instanţe pentru a se aproba înfiinţarea efectivă a acestei structuri sportive. Ei bine, joi, 30 mai, Consiliul Local va aproba deja modificarea acestor documente, "scuza" oficială fiind:
"cele două acte normative adoptate anterior de către Consiliul Local au fost supuse analizei structurilor specializate din cadrul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, precum și din cadrul Federațiilor sportive care au recomandat ca forma documentelor ce vor sta la baza înființării Asociației sportive să fie întocmite conform proiectului prezentat acum" (după cum scrie negru pe alb în expunerea de motive semnată de toţi membrii Comisiei de Sport a Consiliului Local Câmpina). În opinia mea, aceasta este o "prosteală". Aş vrea să văd şi eu, de pildă, un document prin care Ministerul sau o federaţie a solicitat realizarea unor schimbări în Actul Constitutiv şi Statutul clubului! Sau singurul "for" nemulţumit de ce s-a votat în Consiliul local data trecută a fost Virgil Guran, care nu avea în structurile de conducere oameni pe care să-i controleze? Mă contrazice cineva?

Un comentariu:

  1. Intamplator m-am confruntat si eu cu aceasta problema...nici o federatie din Romania nu iti cere ceea ce s-a scris mai sus...tot ceea ce iti cere o federatie este un Certificat de inregistrare sportiva (CIS) care se ridica de la ANST. La ANST se depun toate actele prin care se atesta faptul ca asociatia are anumite ramuri specificate in cadrul statutului...deci ????

    RăspundețiȘtergere