joi, 23 mai 2013

CSM Câmpina va întâlni la baraj campioana Buzăului

La FRF s-au stabilit perechile pentru jocurile de baraj pentru accederea în Liga a 3-a. CSM Câmpina, deja câștigătoare a campionatului județean Prahova, va întâlni campioana Buzăului, care urmează a fi desemnată în urma unui play-off. Finala acestuia va avea loc pe 9 iunie. Înaintea acestui turneu,  pe primele locuri ale clasamentului s-au situat echipele Carpați Nehoiu, Partizanul Merei și ABC Stoicescu.
Președintele clubului CSM Câmpina, Adrian Nistoroiu (foto), ne-a declarat ”Cred că avem prima șansă la baraj, nici una dintre formațiile aflate pe primele locuri în clasamentul județului Buzău nefiind în măsură
să ne pună probleme. M-am interesat deja și oricare dintre primele formații din Buzău s-ar clasa sub locul 4 în campionatul nostru județean. Oricum, noi trebuie să tratăm jocul de baraj cu maximă seriozitate, pentru că până la urmă este cel mai important meci al anului”.

5 comentarii:

  1. Interesanta optiunea conducerii de a-l aduce pe domnul Sinescu, un antrenor care si-a demonstrat profesionalismul la nivelul Ligii I in acest sezon. Totusi e este pacat ca relatia cu Bogdan Onut a fost incheiata intr-o asemenea maniera, cu putin timp inainte de despartirea acestuia de echipa. Un lucru este cert: asteptam cu nerabdare sa vedem ce o sa fie in continuare
    Andrei Angelescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrei cat crezi ca Vali Sinescu va rezista la CSM in momentul in care vor suna telefoanele cu mesajul.....,baga-l pe ala,scoate-l pe ala.Doar daca nu cumva chiar el va raspunde la telefon(hahahaha)

      Interesant si bine de urmarit la ce urmeaza!!!!!!!!

      Ștergere
    2. esti un unirist fraier mort de ciuda ca csm campina este o echipa puternica si de viitor, pecand voi va desfiintati cat de curand. forta csm . dute la romtelecom si da tu telefoane cate vrei si poti sa dai tel si la ziarul.... la rubrica decese -unirea campina decedata pe front. :))). un preten cu andrei .

      Ștergere
  2. bai suporter csm prieten cu andrei care te vinzi pe o bere mai invata s a scri... Un prieten cu anonimul. :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai linistit Unirea nu moare si daca PATRONUL echipei se supara in 3-4 ani Unirea joaca in Liga1.Daca tot vorbim de Onut si telefoane....,spune care a fost motivul antrenorului de-a parasi banca inainte de final.Nu avea semnal la Iphone!!!!!!

    P.S. Vezi sa nu cumva sa se desfinteze CSM(Vispesti Blejoi) parca asa se numea anul trecut,oare la anul cum se va mai chema????

    Hai terminati berea si .... LA CULCARE CA ESTI BEAT//////

    RăspundețiȘtergere