luni, 27 mai 2013

Programare bizară în campionatele lu' "Don Lică"

Un cititor fidel al acestui blog mi-a atras atenţia asupra unei bizarerii în programările jocurile din competiţiile lu' "Don Lică".
Jocul de duminică, 26 mai, din etapa a 26-a a Ligii B Prahova, Seria Est, dintre Inter Ciupelniţa şi Rapid Sălciile a fost programat la ora... 18.30!
Şi aşa s-a şi desfăşurat! E drept, vorba cititorului care mi-a sesizat bizareria, că jucau Inter şi Rapid, dar chiar şi aşa a programa un meci în campionatul judeţean dumincia la ora 18.30 ţine de domeniul patologicului. Sau al prostiei pure...

Un comentariu:

  1. Cunosc speta respectiva.Echipele au cazut de acord sa joace in acea zi si la acea ora,cei deranjati fiind probabil arbitrii.Dar cum sa joci vinerea la ora 14.00 in noiembrie,anul trecut la liga A Prahova?Suntem totusi echipe ai caror jucatori au serviciu si abia am adunat 11 sau chiat mai putini jucatori in noiembrie ,vinerea la ora 14.00. Nu cumva echipele respective,care joaca vinerea si-au creat un avantaj,adversarii venind decimati la jocurile respective?Cine credeti ca joaca vinerea? CSO Plopeni,echipa dezafiliata de FRF,dar care continua fara probleme in campionatul organizat la AJF Prahova si Chimia Brazi,echipa care parodiaza fotbalul in etapa trecuta la Draganesti,apeland la un circ ieftin,cu accidentari imaginare,pana la ramanerea in 6 jucatori si intreruperea jocului in min.55.Au ramas probabil cu nostalgia vremurilor cand jucau in liga a 3-a.

    RăspundețiȘtergere