miercuri, 22 mai 2013

Cupa României. Fortuna II Brazi - CSM Câmpina 0-5. Arbitrul Ionuţ Neagu i-a ţinut pe toţi spectatorii cu ochii-n soare!

Cine cunoaşte configuraţia stadionului "Poiana", ştie că el este amplasat pe o axă nord-sud, astfel încât singura tribună care a mai rămas în picioare este cu faţa spre vest, adică spre apus. Cum partida din sferturile fazei judeţene a Cupei României s-a jucat la ora 17.30, orice spectator care lua loc în tribuna de beton a arenei "Poiana" ar fi stat cu ochii-n soare! La propriu! În aceste condiţii, mai mulţi spectatori au încercat
să se plaseze în locul fostei tribune I pentru a-şi asigura condiţii cât mai bune pentru vizionarea partidei. Cum acolo nu mai există gard, arbitrul Ionuţ Neagu a interzis organizatorilor prezenţa oricărui spectator în zona respectivă.
Astfel, privilegiaţii acelei zone au fost doar observatorul partidei, câţiva copii de mingi şi câţiva temerari care s-au cocoţat pe gard. Poate inflexibilitatea lui Ionuţ Neagu poate fi criticabilă, dar astfel arbitrul şi-a luat toate măsurile pentru a evita orice fel de incident. Chiar dacă i-a lăsat pe toţi spectatorii cu ochii-n soare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu