joi, 23 mai 2013

Cupa României. AS Tufeni - Avântul Măneciu 0-0, 3-0, după lovituri de departajare

Considerată a fi cea mai disproporţionată dispută din cadrul sferturilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României, partida de marţi după-amiază de la Tufeni, dintre AS Tufeni şi Avântul Măneciu a fost singura care a avut nevoie de prelungiri şi lovituri de departajare pentru a se stabili cine merge în semifinale.
Ambele echipe au avut perioade distincte de dominare, jucătorii din Tufeni ratând mai multe ocazii,
în special prin Ariciu. În prelungiri, oaspeţii au fost cei care au fost mai aproape de a da lovitura decisivă, dar scorul a rămas alb şi s-a ajuns la lovituri de departajare. Mai rar întâlnită o asemenea situaţie la lovituri de departajare, după primele trei serii, scorul era 3-0 pentru AS Tufeni, astfel încât echipa pregătită de Vali Negoiţă merge în semifinale. La loviturile de departajare, pentru AS Tufeni au înscris Ariciu, Păun şi Stamate.
AS Tufeni a jucat în formula: T. Ionescu - Calaver, Şerban (Andrei), Păun, Gagiu, Fomenco, Dinu (Stamate), Burchi, Irimescu (Brebenel), Comnoiu, Ariciu.
La finalul partidei, extrem de bucuros, preşedintele AS Tufeni, Giani Chiotoroiu (foto), a declarat: "Cred că este cea mai frumoasă zi din viaţa acestei echipe. Am reuşit o performanţă care cred că este chiar mai importantă decât dacă am fi promovat, pentru că o semifinală de Cupa României este un lucru cu care puţine echipe, mai ales din Liga B, se pot mândri. Suntem în careul de aşi al fotbalului prahovean, acolo unde fotbalul din Tufeni nu a fost niciodată. Mă bucur enorm pentru performanţa acestor băieţi, am avut bucuria de a vedea oameni fericiţi, care cântau pe străzile micuţei noastre aşezări şi ce poate fi mai frumos de atât?! Îi felicit pe băieţi şi aşteptăm cu interes tragerea la sorţi şi apoi semifinala. Acest rezultat ne dă dreptul să visăm - de ce nu? - chiar la finală!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu