miercuri, 22 mai 2013

Cupa României. Fortuna II Brazi - CSM Câmpina 0-5. INCREDIBIL! Onuţ a fost demis şi a plecat în timpul jocului!

Când a păşit pe gazonul arenei "Poiana", pentru meciul din această după-amiază, din Cupa României, cu Fortuna II Brazi, Bogdan Onuţ (foto sus) nu cred că-şi închipuia că va fi ultimul său meci pe banca CSM-ului şi nici măcar nu-l va prinde finalul partidei pe bancă!
Dar, ce s-a întâmplat?
În minutul 74, Bogdan Onuţ a plecat de pe banca tehnică a echipe sale şi s-a dus la vstiare.
Şi-a luat geanta şi  aplecat la maşină, părăsind arena şi echipa...
Iniţial, oficialii CSM-ului care se aflau pe banca tehnică au spus că are nişte probleme personale şi a trebuit să plece. În cele din urmă, explicaţia demisiei a fost oferită de finanţatorul Adrian Nistoroiu, care a declarat pentru Fotbal Prahovean: "La pauză am considerat că ar fi bine ca Marius Vişan să fie scos de pe teren. Jucătorul era pus într-o postură delicată, fiind angajatul echipei adverse, lucru care nu m-a deranjat atîte vreme cât el îşi face datoria pentru gruparea noastră. Am şi văzut, cu toţii, că nu s-a bucurat la golul marcat. Cred că am dreptul, ca finanţator al acestei echipe, la o opinie. Onuţ s-a deranjat de acest aspect, ca şi de altele. Am cerut determinare, iar antrenorul mi-a reproşat că din cauza acestui lucru a fost eliminat Valentin Sandu! Am fost foarte dezamăgit! Am decis, deja, că Bogdan Onuţ şi Octavian Costache nu mai sunt antrenorii noştri. Mă voi sfătui şi cu Virgil Guran pentru a găsi cea mai bună variantă pentru noi în continuare". Ce ar mai fi de comentat...?!

8 comentarii:

  1. la faza asta onut a dat dovada de caracter maxim

    RăspundețiȘtergere
  2. Onut a reactionat gresit.....,din contra a dovedit ca nu este copt si inca pregatit ca antrenor. Lipsa de respect fata de colegii lui din staff si mai ales fata de jucatorii. Antrenori sunt destui prin zona si sper Guran si Nistoroiu de aceasta data sa aleaga un antrenor pe bune si sa lase sentimentele si ambitile daca vor sa faca performanta!!!!!

    Bafta in Cupa si mai ales la baraj unde trebuie sa promovam.



    RăspundețiȘtergere
  3. Respectul ar fi trebuit sa-l aiba conducerea fata de staful tehnic si tot ceea ce inseamna antrenorul si jucatorul Onut......este singurul antrenor pe care nu l-am auzit injurandu-si jucatori,arbitrii sau sa se bage in polemici inutile....pana cand se vor baga peste echipa si peste antrenor,patronii echipelor romanesti???si ce daca lucra Visan la Fortuna??e serviciul lui si aici e cu totul altceva.daca juca prost era acuzat ca a 'trantit' meciul,asa ca,la noi cum o dai nu iesi la mal...bafta Onut peste tot unde o sa mergi....ps:era nevoie de liniste la CSM mai ales ca mai sunt cateva etape plus barajul.

    RăspundețiȘtergere
  4. CSM CAMPINA dar Rosca,Mihalache si Onut sunt toti din Ploiesti,chiar la noi in Campina nu putem gasi un antrenor care sa poata antrena echipa noastra. Burchi,Opanschi,Negoita,Plavache sunt antrenorii Campineni care pot reprezenta echipa CSM CAMPINA.

    Asteptam decizia dl. Nistoroiu pentru postul de antrenor. Nistoroiu plateste,deci el numeste pe cine vrea,dar poate is in calcul si sugestia mea si nu numai.

    Un Campinean

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu tot respectul dar antrenorii enumerati de d-ta mai sus (campineni) nu-s de csm campina la ora actuala si la acest nivel . sunt arbitrii bunicei dar la csm campina se vrea cu adevarat performanta : cupa , campinatu , liga 3-a.....la anul cu voia lui d-zeu liga 2-a. sa nu uitam ca csm campina mai participa in paralel acum in alte 2 competitii pe care foarte putina lume stie : campionatul de fotbal mlf , si cupa mlf unde si acolo suntem lideri detasati , ce spuneti de numirea in functia de antrenor a dl valy sinescu - un antrenor cu LICENTA PRO care a antrenat mult timp formatia de liga 1- astra ploiesti ( giurgiu). va salut un csm-ist infocat :TYBYAS.

      Ștergere
    2. Imi pare rau dar in primul rand din cate stiu eu la fotbal avem nevoie de antrenori si nu de arbitrii bunicei asa cum spui tu in mesaj.Despre Vali Sinescu nu imi permit sa comentez si chiar nu imi sta in caracter sa fac asta. Dar asa pentru tine vreau sa iti spun ca Sinescu nu detine LICENTA UEFA PRO,si meritul ca a rezistat asa mult la Astra este cu totul altul si mai bine nu comentam ca nu are rost.

      La afirmatia ta ca antrenorii Campineni nu sunt de nivelul echipei dl.Nistoroiul......,am voie sa nu fiu de acord cu tine si iti dau si cateva exemple marunte care sigur pentru tine nu conteaza nimic dar pentru noi Campinenii au o semnificatie locala.

      1.Plavache este antrenor cu Licenta Uefa A,este jucatorul care a jucat pentru Poiana si Unirea si cel mai important este ca Plavache ca antrenor a promovat anul trecut echipa Unirea in Liga3.

      2. Vali Negoita este antrenor cu Licenta Uefa A la fel ca Costin si ca dl. Sinescu. Este jucatorul care a reprezentat POIANA si UNIREA pe plan local si cel putin pentru mine este cel mai bun jucator Campinean.Negoita este primul jucator din Prahova care a jucat la Steaua in perioada 1988-1990 si bineinteles unul dintre cei mai buni jucatorii din perioada 1990-1995 la echipa noastra fanion FC.PETROLUL PLOIESTI(nu Astra Giurgiu). Ca antrenor stiu ca anul trecut a fost secundul lui Rachita iar apoi impreuna cu cel mai bun antrenor GIGI MULTESCU,acest antrenor Negoita au scapat echipa Petrolul de retrogradare.

      3.Opanshi si Burchi in special sunt antrenorii care au adus echipa ta CSM.CAMPINA din liga 6 in Liga A Prahova. Sunt cotati printre cei mai buni antrenori locali si acolo unde antreneaza acum isi fac treaba cu succes. La fel ca Costin Plavache si Negoita amandoi au reprezentat POIANA CAMPINA si apoi UNIREA cu respect si rezultate bune.Apropo daca vrei putem vorbi si de Florin Stancoiu care ia promovat pe Breaza din Liga A Prahova pana in Liga 2.

      P.S. Sunt multe de discutat si chiar nu merita sa iti explic mai multe. Apropo nu stiu dece dar am un sentiment ca nu esti din Campina asa cum spui.

      Cu stima

      Ștergere
  5. RECTIFICT; gresit ARBITRI BUNICEI=corect ANTRENORI BUNICEI. SCUZE ...... Tybyas

    RăspundețiȘtergere
  6. am spus si repet , LA ORA ACTUALA , LA NIVELUL CARE TINDE SA AJUNGA ECHIPA DE FOTBAL CAM CAMPINA , NICI UN ANTRENOR DIN CAMPINA NU SE RIDICA LA PRETENTIILE CARE SE CER LA ACEST MOMENT LA ECHIPA ; NU AM VRUT SA JIGNESC PE NIMENI CAND M-AM REFERIT DE ANTRENORI LOCALI . CU RESPECT TYBYAS - NASCUT SI CRESCUT IN CAMPINA SI NU PARVENIT CA ALTII DUPA NU STIU CE COCLAURI DINTR-UN X SAT FARA NUME DE LA MARGINIMILE CAMPINEI :)))

    RăspundețiȘtergere