duminică, 26 mai 2013

"Liga lu' Lică". Brădetul Ştefeşti - CSM Câmpina 1-6

La primul meci cu Valentin Sinescu pe banca tehnică, liderul campionatului judeţean, CSM Câmpina, nu a avut nici o emoţie în deplasarea de la Ştefeşti, acolo unde a întâlnit una dintre codaşele clasamentului, formaţia locală Brădetul.
Bridinel, Bunea şi Nae şi-a trecut în cont câte o "dublă", care a adus o victorie la scor de tenis, 6-1, pentru CSM.
Valentin Sinescu a jucat în partida de la Ştefeşti cu formula: Panaite - Nistor, Neagu, Gânju, Nincă - Bunea, Bărăgan, Ilioiu, Burloiu - Nae, Bridinel. Au mai jucat: Simion, C. Nicolae, Fl. Gheorghe.

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. "Sufera" dupa schimbarea antrenorului sau avea o simpatie pentru Bradetul Stefesti si noul antrenor a preferat sa nu-l expuna!!!

      Ștergere
  2. Odata cu schimbarea antrenorului, constat ca au ramas jucatori de mare valoare care intra pe teren pt lider: Simion, Cantemir. Rusinica Vali Sinescu, daca si tu accepti impunerea acestor non-valori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vali Sinescu este un executant.....,asa cum a fost si la Astra. Antrenor fara coloana vertebrala drept dovada ca din Liga1 a acceptat imediat oferta lui Nistoroiu si Guran,dar el este invatat la nivelul asta pentru ca in afara de Astra dl Sinescu a antrenat doar la Teleajan si cam atat are in CV. Pentru Onut este nedrept deoarece el a dus echipa pe locul 1 si merita sa fie ANTRENORUL care alaturi de jucatorii sa se bucure de promovare,daca acceasta se realizeaza.

    Visan dece nu a jucat??? Vad ca nici din postura de rezerva nu are loc de acesti ............(no name)

    RăspundețiȘtergere
  4. gura mica. visan nu a jucat pt ca a cununat cu o zii in urma . mascaricilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere