marți, 28 mai 2013

Şoc în fotbalul câmpinean: Unirea Câmpina şi CSM Câmpina nu vor mai exista! Va exista doar ACSM Câmpina!

V-am promis că voi reveni cu amănunte despre ceea ce s-a discutat - şi stabilit - în întâlnirea extrem de discretă de la Casa Ausgburg, care a avut loc vinerea trecută. Ei bine, ceea ce spun de mai mult timp se confirmă: Unirea Câmpina a disputat sâmbătă, cu FC Zagon, ultimul său meci din istorie! La fel, CSM Câmpina nu va mai exista din vară! Va exista o singură echipă:
Asociaţia Club Sportiv Municipal (ACSM) Câmpina, un club care va fi finanţat substanţial şi de la bugetul local şi a cărui echipă de fotbal va activa în Liga a 3-a, urmând a avea ca obiectiv clar promovarea.
La întâlnirea respectivă au fost prezenţi şi oameni de afaceri foarte puternici, apropiaţi de Petrolul Ploieşti, astfel încât nu este exclus ca viitorul ACSM să aibă o colaborare foarte apropiată cu Petrolul Ploieşti, unii vorbind chiar de posibilitatea de a deveni un adevărat "satelit" al echipei de pe "Ilie Oană".
Pentru iubitorii fotbalului câmpinean, poate ar fi fost corect să iasă cineva şi să spună cinstit, onest, corect şi direct ceea ce se doreşte în continuare. Probabil, nu se va întâmpla aşa ceva...
Acum, din punctul meu de vedere, nu are rost să aştept scuze sau retrageri demne din partea celor care m-au tot contrazis ori de câte ori am spus că se va ajunge la ceea ce s-a stabilit vineri. Nu cred că este cea mai bună decizie care se putea lua, astfel încât cred că perspectivele pentru fotbalul câmpinean sunt din ce în ce mai sumbre. Din păcate!

8 comentarii:

  1. Daca este adevarat asa ceva,atunci cei care au promis ca vor face Echipa care sa reprezinte in mare parte comunitatea Campineana.......,din punctul meu de vedere recunosc ca din nou am fost foarte credul si am votat pe cine nu trebuia!!! Dar timpul trece repede si promit sa nu mai votez si sa cred in minciunile celor care acum fac jocul unora care probabil au interese personale.

    RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  2. Si atunci cine va participa la barajul de promovare in locul echipei CSM Campina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CSM Campina va participa la baraj, pt ca au orgoliul de a obtine promovarea in L3 pe teren. Apoi, va urma o manipulare grosolana si ordinara n care va incerca sa se demonstreze ca ACSM e de fapt continuatoarea CSM, desi este o structura sportiva absolut noua. De aici si denumirea foarte asemanatoare aleasa de... cei care au ales-o!

      Ștergere
  3. Nistoroiu este cel care decide acum la CSM.....,cine va decide in noua structura a clubului,deoarece bani in mare parte acum vor veni din bugetul Campinei si normal primaria trebuie sa aiba ultimul cuvant in ceea ce priveste echipa si nu numai.Poate vom avea si noi ceva campineni in noua structura.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1-unirea campina dispare- adevarat
    2-csm campina -dispare-FALS , FALS ,FALS . noul club ce se va infiinta se face pe structura actuala a csm (dispare numele csm va aparea acsm campina. va ramane si guran si .nistoroiu .vor mai venii cati va sponsori foarte potenti financiari si primaria campina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pt tine, dar ai probleme grave fie de logica, fie de limba romana! spui "csm campina dispare fals", si imediat "noul club"! pai daca e noul club, nu inseamna ca csm nu mai activeaza nicaieri? deci, dispare!

      Ștergere
  5. Cred ca perspectivele nu sunt bune..nu se stie de ce finantatorii Unirii au renuntat la echipa..politicul se implica iar...nu va fi nimic bun

    RăspundețiȘtergere
  6. Unirea Campina nu se va desfiinta. La fel s-a intamplat si vara anului trecut cand ,,unii" cantau prohodul. FC Unirea Campina la fel ca si anul trecut a obtinut performante sportive demne de respect . Intotdeauna exista loc de mai bine insa orice investitor gandeste si acest fenomen ca pe o afacere. Componentii acestei echipe vor fi primii imformati in eventualitatea unei schimbari de orice fel. Pe aceasata cale asigur pe toti suporterii FC Unirea ca nu s-a pus nici o secuda problema desfiintarii sau fuzionarii. Este foarte adevarat ca atunci cand vom trece la o forma de organizare superioara( societate pe actiuni) atunci ar putea fi luata in calcul o acceptare de noi membrii.Manescu Bogdan.

    RăspundețiȘtergere