joi, 23 mai 2013

Când pasiunea se transformă într-o carte...

Ce om nu are o pasiune? Fie că este vorba de sport, de artă, de cele mai năstruşnice hobby-uri sau colecţii, toate se datorează pasiunii, iar marii artişti probabil că nici nu ar fi putut exista vreodată dacă nu exista pasiunea.
Pasiunea trebuie să o ai, să ţi-o descoperi, s-o exploatezi la maximum...
Când eşti pasionat, nu mai contează aproape nimic altceva în jurul tău. Pasiunea îţi dă posibilitatea să visezi, dar şi ca visele să ţi se îndeplinească. Pasiunea îţi dă adrenalina pentru a trece peste orice doar pentru ca visul să devină realitate. Cine nu are o pasiune, aproape că nu are pentru ce trăi...
Nu vreau să vorbesc despre pasiunile mele - de la colecţia de maşinuţe (când eram foarte mic), la cea de timbre (când m-am mai mărit), dar mai ales la... arbitraj, un capitol extrem de frumos al vieţii mele. Vreau să vorbesc despre lansarea unei cărţi a lui Florin Grozea - "Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitură", o carte pe care mi-aş dori să o citesc. De ce? Pentru că am convingerea că sunt scrise cu pasiune poveştile unor artişti români care au avut succes pe plan internaţional. Şi ce poate fi mai frumos decât atunci când pasiunea se tranformă într-un succes, mai ales pe plan internaţional?!
Mai multe detalii despre această carte şi despre cele 100 idei, aici şi aici.

2 comentarii:

  1. ...pana la urma totul porneste de la o idee iar ideile nasc idei...cred ca as citi si eu cartea asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu as citi aceasta carte!

    RăspundețiȘtergere