duminică, 12 mai 2013

Liga B Prahova. Petrolul Băicoi - Unirea Cocorăștii Colț 3-4

Chiar dacă locurile din clasament ale celor două formații nu erau un semn că va fi o partidă de un nivel prea ridicat, ardoarea gazdelor de a împiedica pe cei din Cocorăștii Colț, aflați în lupta pentru promovare, a determinat o partidă extrem de spectaculoasă. Cu o galerie foarte frumoasă,
gazdele au reușit chiar să conducă, dar în cele din urmă experiența superioară a oaspeților și-a spus cuvântul, victoria revenindu-le cu scorul de 4-3. Pentru formația Petrolul Băicoi au reușit să marcheze Ad. Petre, Dudău și Zmoleanu.
Petrolul Băicoi a jucat în următoarea alcătuire: Georgescu - Buzilă, Mocanu, Stroilescu, Bălănică, Brașoveanu, Barbu, Cârciumaru, Mărăcineanu, Dudău, Ad. Petre. Au mai jucat: Zmoleanu, Dragomir, Zăgan.
Partida a fost arbitrată de ploieșteanul Laurențiu Piciu.

3 comentarii:

  1. Nu stiu daca dumneavoastra a-ti fost la acest meci dar eu am fost si am vazut ce s-a intamplat. Petrolul Baicoi a jucat mai bine in prima repriza dupa care usor, usor s-a stins. Practic portarul lor i-a ingropat. In ceea ce priveste galeria si spectatorii din tribuna au fost cei care merg meci de meci la Tufeni sa sustina pe A.S.Tufeni, practic, galeria a fost a echipei din Tufeni. O galerie condusa de inimosul sustinator si jucator al lui A.S.Tufeni,Ionut Popescu ( Topel ).

    RăspundețiȘtergere
  2. asa vrea colt sa promoveze???. Cu furaciuni de astea? Pacat de echipa de la baicoi ca merita sa castige...au fost cu 3 clase peste echipa de la coc. Colt....rusine colt....si panarama aia de manea d la colt se bucura ziceai ca a castigat europa league...baicoi nu va meritati locul pe care sunteti acum. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate portarul d la Baicoi a fost pe blat,nu v-ati gandit la asta?

    RăspundețiȘtergere