marți, 9 iulie 2013

ACSM Câmpina şi-a reluat pregătirile la... Ploieşti

CSM Câmpina nu mai există... decât în acte, pentru a-şi menţine votul în AGA de la ACSM Câmpina. În schimb, obiceiurile s-au păstrat, pentru că la fel ca în sezonul trecut, ACSM Câmpina şi-a început pregătirile la... Ploieşti.
Ieri a avut loc primul antrenament al echipei antrenate de Valentin Sinescu,
care a avut loc la baza sportivă Kiru Sport, din Ploieşti. La capitolul "noutăţi", sub comanda lui Sinescu au intrat Mihai Tudor (AS Ştefăneşti) Răzvan Catană (Conpet), Ionuţ Filip (Olimpia Brazi), Botea (FCM Alexandria) şi Badea (Astra). În schimb, sunt deja certitudini la capitolul "plecări" Manea, C. Nicolae, Nistor, Simion, Vişan, Puchea şi Bridinel, ultimii doi fiind deja înregimentaţi la Petrolistul Boldeşti.
Din punct de vedere al bazei care va găzdui antrenamentele ACSM-ului, deocamdată acestea se vor desfăşura la Ploieşti, situaţia stadionului "Rafinăriei" din Câmpina fiind incertă, după ce a fost închiriat de o firmă aparţinând lui Mărgărint Ciubotaru "Mara". Încă se discută în privinţa unui cantonament, cele mai mari şanse fiind ca un astfel de stagiu să aibă loc la Cabana "Veveriţa" din Valea Doftanei.

4 comentarii:

  1. felicitari si mult succes in continuare dar acest filip nu a mai jucat de 1 an cu jucatori din astia luati pe prieteni nu facem nimic mai rau faceti sportului campinean

    RăspundețiȘtergere
  2. daca tot vorbim de noutati , ar trebui sa-i spunem pe toti jucatori noi veniti care se pregatesc in aceste zile sub comanda lui v .sinescu :a. chirita-petrolu 95 , edy preda -petrolu 95 ,g nastase -petrolu 95 ,edy stancu -conpet ,g bencea- chimia brazi ,s filoti -m hagianu , m tantaru -junior csm campina . vor mai urma :x y z . tybyas

    RăspundețiȘtergere
  3. Tybyas,acest Filip este un mercenar,dar si unul din preferati lui Sinescu.In rest ce se mai poate comenta despre jucatori care acum sunt in probe la Acsm!!!! Daca si tu care erai mereu plin de optimism,vad ca ti-a cam pierit increderea.....,nu miroase bine.

    p.s. Acum imi dai dreptate cand acum cateva saptamani....,spuneam ca totul este facut doar sa se poata justifica niste multe miliarde date catre Acsm de catre primarie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt csm -ist dar nu- s cu guran si oamenii lui.increderea in echipa nu mi-am pierdut-o ,atata timp cat este dl nistoroiu la echipa . cand nu va mai fii dl ady, poate atunci nu voi mai fii nici eu si o mare parte din galerie. in rest sa auzim numai de bine ...tybyas

    RăspundețiȘtergere