marți, 1 octombrie 2013

4 proiecte pentru 3 miliarde lei, fonduri nerambursabile în baza Legii 350

V-am informat în urmă cu ceva vreme că la Primăria Municipiului Câmpina s-a deschis o nouă sesiune de depunere de proiecte pentru finanţare nerambursabilă în baza Legii 350. Aceasta a fost "portiţa" găsită pentru asigurarea finanţării echipei de fotbal CSM Câmpina. S-a alocat suma de 300.000 lei, iar ieri s-a încheiat depunerea de proiecte.
Iată cine a depus proiecte:
Sport de performanţă (suma alocată 250.000 lei):
- CSM Câmpina (fotbal) - 200.000 lei
- HCM Câmpina (handbal) - 30.000 lei
Sport de masă (suma alocată 50.000 lei):
- CSM Câmpina (înfiinţarea altor secţii) - 50.000 lei
- GRC Câmpina (înot, baschet) - 4.500 lei
Cel mai probabil până la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc şi şedinţa comisiei de analizare a acestor proiecte şi se va sabili fiecare dacă şi ce sumă primeşte. Voi reveni.

12 comentarii:

  1. Mai lipsesc 15500 lei pana la suma de 300 000 lei,aia unde se duc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum ati socotit, dar trebuie avut in vedere ca sunt capitole separate - sportul de performanta si cel de masa. Apoi, teoretic, daca nu sunt proiecte care sa acopere intreaga suma, banii ramasi vor trebui redirectionati la urmatoarea rectificare a bugetului local.

      Ștergere
  2. in trecut cad era unirea campina ,primaria campina a alocat suma de 9 MILIARDE (bani vechi, desigur) lei sau 900 000ron si nimeni nu a comentat nimic . acum dumneata dl alexandru neculai , tot bati apa in piua ca , primaria, vai doamne le da celor de la CSM CAMPINA 200 000 ron din bani publici. oare celor de la unirea de unde le-a . dat bani ? de la FNI? TOATA LUMEA STIE CA AI FOST CU UNIREA DAR ACUM DACA NU MAI ESTE , DE CE ARUNCI MEREU CU " FITILE UDE " IN CURTEA CSM -ULUI. NU TRECE O SAPTAMANA SA NU TE IEI DE ACEASTA ECHIPA . MAI LASANE IN PACE DACA NU-TI CONVINE ., TE RUGAM DUTE LA FORTUNA SI SCRIE DE IEI CE DORESTI DUMNEATA , SAU LA BREBU SI VEZI CU CAT SE MAI VINDE BRANZA . s : suporterii csm-isti.... HAI CSM CAMPINA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-as raspunde, dar... mi-e jena!

      Ștergere
    2. IMI CER SCUZE CA AM UITAT SA MA SEMNEZ LA COMENTARIUL DIN 1 OCT 2013; 21:10. DAR FIINDCA LUCREZ INTRO , ZONA UNDE NU AM SEMNAL PE TEL , VREU SA REVIN CU UN SCURT COMETARIU : DE CE VA ESTE JENA ? FIINDCA A-TI FCUT PARTE DIN GASCA PDL-ISTA ,,, -UNIRISTA A ANILOR TRECUTI CAND CLOSCA CU BANI ERA .... FOARTE MARE SI PLECATI DE LA STADION UL UNIREA CU TESCEREAUA PLINA DE BANI ? SA NU UITAM CA ERATI PLATITI DIN BANII PRIMARIEI IN CALITATA DUMITALE DE DIRECTOR DE IMAGINE LA CLUBUL UNIREA CAMPINA . DL CHIVUTA , INCA ODATA REPET : STIU CA NU-TI PLACE DA CSM CAMPINA , TE ROG , LASA NE , DUTE LA BREBU SAU LA VALEA DOFTANEI SI FA O COMPARATIE SI DUPA ACCEA spunene si noua unde se vinde branza mai ieftin . PPSS : VA MAI TREBUIESC ANI IN VIATA CA SA PUTETI DIALOGA CU ... DL VALY NICOARA . s ; by TYBYAS.........................

      Ștergere
    3. Nu am indeplinit niciodata nici o functie la clubul Unirea! Asta pt cultura ta generala... In privinta afirmatiilor cu "gasca", cu "tescereaua", probabil teschereaua (poti sa fii sigur ca tu in ultimii 2 ani ai plecat cu mai multi bani de la acest stadion decat mine in toata viata mea; iar eu am arbitrat multe meciuri aici...), dar si cu faptul ca mai imi trebuie ani sa vorbesc cu... nu stiu cine... sa fii tu sanatos!

      Ștergere
  3. Atunci când sa retras finanțarea pt Unirea de către CL dece nu au vrut cei de la Primarie sa finanțeze prin același program ? Ca tot sunt nerambursabili.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o intrebare foarte buna! Eu as vrea sa raspunda la ea Guran!

      Ștergere
  4. ...jena ar trebui sa va fie cind va adresati nepoliticos, la adresa dnlui GURAN[Deontologia prof.spune alceva].Ar fi o binecuvintare daca ati tacea, pentru ca tot ce nu intelegeti condamnati iar ura va devine aliat in icercarea de razbunare perpetua.Noi va iertam de fiecare data si asa vom face si acum,aveti si momente mai bune de care trebuie sa profitati pentru ca timpul nu sta in loc,ve-ti inbatrini si veti regreta ca v-ati" irosit"in lucruri marunte.Aveti potential jurnalistic si chiar va incurajez sa treceti la nivelul urmator de abordare a lucrurilor,sunt sigur ca ve-ti avea succes[Rolul de CHIVUTA nu va prinde].Zimbiti mai des,o sa va faca bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stilul superior va tradeaza anonimatul! cu tot respectul, nu primesc lectii de la dvs! Iar de iertat, cred ca altcineva se ocupa de asta cu dvs! in plus, cineva care ma minte in fata cu seninatatea cu care ati facut-o dvs, nu cred ca merita mai mult de atat!

      Ștergere
    2. RESPECT , DL VALY NICOARA . S: UN CSM-IST FOR EVER YOUNG . . TYBYAS

      Ștergere
  5. "oamenii" nu inteleg ce spui Sandu...lipsesc multe informatii din "vocabularul" lor...au crezut in fotbal considerand ca fiind sport de masa doar pentru si in perioada alegerilor, sunt mai multe cazuri identice, nu numai Campina. Unirea chiar a facut performanta, CSM trebuie lasata in pace, dar asta nu obliga la a nu scrie cand ceva este lipsit de NORMALITATE, LEGALITATE si mai mult RESPECT pentru noi acesti "fraieri" cetateni. Teoria din comentariul anonim cu " irosit in lucruri marunte" miroase asa din context... a altceva..Nu imi permit sa dau sfaturi dar ca idee, ce placut ar fi sa nu mai scrii nimic, uite asa sa-i lasi fara subiect de discutie o perioada sa vedem care ar fi " potentialul jurnalistic" si " nivelul urmator" ca vad ca in acest oras este deja stiut nivelul urmator. Prin aceasta ipoteza, daca se stie ce urmeaza, vreau si eu ziarul de maine cu numerele de la loto...Hai sa fim seriosi. Stim, cunoastem ce se intampla si ne para rau, pt ca in trecut nu am acordat increderea meritata Unirii Campina. Iubim aceasta echipa si pt cei care pomenesc nivelul urmator le spun: performanta se face in spiritul competitiei, a fost competitie si CSM pierdea la toate capitolele, acum nu mai este competitie si tot pierde. A-ti distrus sperand ca o sa construiti, ei bine nu, totul este un bilci mic, intr-un targusor de munte, un oras mititel in care in loc sa ne respectam,ne balacarim mai rau ca la bazar. Multumim mult oameni buni, sa stiti ca nu ne simtim bine cand ne tratati asa de sus, si cand ne considerati asa de prostanaci.Nivelul urmator chiar vine, si se apropie un an electoral, ce frumos o sa mai fie...........

    RăspundețiȘtergere