vineri, 4 octombrie 2013

Haţegan arbitrează Scoţia - Croaţia, în preliminariile CM

În ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale, pe 15 octombrie, România este reprezentată şi de o brigadă de arbitri. este vorba de Ovidiu Haţegan (foto) - Cristian Nica, Octavian Şovre - Sebastian Colţescu, care vor conduce meciul Scoţia - Croaţia. Întâlnirea va avea loc la Glasgow, pe Hampden Park. Detalii despre stadion şi oraş, aici.
Ovidiu Haţegan nu a mai arbitrat niciodată în Scoţia. Doctorul din Arad se află la al 6-lea meci interţări din cariera sa, în actuala stagiune pentru Mondialul din Brazilia mai conducând alte două partide Elveţia - Albania 2-0, pe 11 septembrie 2012, şi Spania - Finlanda 1-1, pe 22 martie 2013.
Precedentul meci condus de Haţegan a fost Real Sociedad - Şahtior Doneţk 0-2, pe 17 septembrie, în grupele Champions League, dara  fost şi arbitru adiţional ieri, în Cipru, la meciul APOEL Nicosia - Eintracht Frankfurt 0-3, în grupele Europa League, meci condus de Alexandru Tudor.
Şi încă un detaliu. Din brigadă face parte şi ploieşteanul Cristian Nica, acesta urmând a se retrage la finalul acestui an din activitate, astfel încât este foarte posibil ca Scoţia - Croaţia să fie ultimul meci oficial interţări pe care îl arbitrează Cristian Nica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu