sâmbătă, 26 octombrie 2013

Liga a 3-a. CSM Câmpina - FCM Târgovişte 3-0


Marcatori: Ad. Ilie 54, D. Nae 87, 89.
CSM Câmpina: Panaite - M. Tudor, Lungu, V. Sandu (cpt), Nincă - Burloiu, Filip, Ad. Ilie (68 Jercălău), Băcioiu (90+1 Bencea) - Catană (79 Cl. Dumitrescu), D. Nae (90 Năstase). Rezerve neutilizate: A. Bica - C. Mihăiţă. Antrenori: Valentin Sinescu (principal), Robert Stoica (secund), Marius Palancianu (cu portarii).
FCM Târgovişte: Fl. Andrei - Mădăran, Anghel, Coman, Neagu (46 Dragnea) - Daia (37 Cernea), Timofte, Gâldău (cpt), Popa - Leţu, Enescu. Rezerve neutilizate: C. Bica - Zgâmbău, Mândru, Negotei. Antrenor: Haralambie Pecheanu.
Cartonaşe galbene: Nincă 74 - Mădăran 78.
Arbitri: Dorin Burloiu (Galaţi) - Cristian Voicu (Focşani), Cristian Vorovenci (Bacău).
Observatori: Florin Stănescu (Dragomireşti - Ilfov) - pentru arbitri; Vasile Aelenei (Bucureşti) - pentru joc.
Un joc mediocru şi un rezultat mincinos, cam aşa cred că s-ar putea rezuma o partidă departe, foarte departe de nivelul Ligii a 3-a.
Oaspeţii au fost cei care au început curajos meciul, în primele 5 minute având 3 cornere şi două şuturi extrem de periculoase pentru poarta lui Panaite, la unul dintre acestea portarul câmpinenilor accidentându-se pentru a putea scoate mingea de la rădăcina barei. În condiţiile în care CSM-ul a avut primul şut spre poarta târgoviştenilor în minutul 25, prin Burloiu, care a trimis de la 14 metri, din poziţie centrală, puţin peste poartă, oaspeţii meritau să intre la cabine cu mai mult decât 0-0.
După pauză, doar sclipirile lui Nae, coautor la primul gol şi marcator al celorlalte două, au făcut diferenţa, dar parcă totul vine doar din întâmplare în atacul CSM-ului. Jocul extrem de modest al CSM-ului a generat nemulţumiri în tribună, mulţi spectatori - mai în glumă, mai în serios - spunând că pentru cele 2,5 miliarde lei vechi date de la bugetul local - din banii câmpinenilor, deci şi ai lor! - acestei echipe, ar vrea să vadă mai mult fotbal! Cine poate să-i contrazică?!
Valentin Sinescu a arătat în multe momente că nu înţelege ce joacă elevii săi!
Adrian Ilie, marcatorul primului gol
Decebal Nae, cel mai bun om al meciului

14 comentarii:

  1. uitativa in clasament si nu mai fiti rautaciosi baieti nostii au luptat foarte bine si au meritat victoria.alta e problema sinescu e de 3 ori mai .....decit stancioiu si injura tot meciu vecinu meu mia spus ca nu poate sa joace ca il injura tot timpul si ca luni il schimba pe sinescu.nu il mai vrea nimeni din echipa hai csm cimpina dar fara sinescu noi galeria nu te mai vrem

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule guran luati masuri urgente am stat cu un prieten deal nostru in spatele bancii echipei si nu vreau sa va spun ce miau auzit urechile,va spun cind vin dupa marfa,acesti jucatori au fost injurati tot meciul de asa zisyl antrenor,este urit ca el va reprezinta pe dumneavoastra si face orasu de ris.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu putem sa jucam din cauza lu sinescu imi e frica sa lovesc mingia,alerg mai mult fara.toti sintem terminati luni precis o sa zica ca ne cinsteste el ca sa na mai pacaleasca odata,dar nu o sai mearga

    RăspundețiȘtergere
  5. RESPECT pt valy sinescu . tybyas

    RăspundețiȘtergere
  6. Tybyas,cumva esti ruda cu Sinistru sau din salariul ala enorm pecare il are la CSM si pe care nu il merita deloc,ai si tu comisionul tau!!!!!!!!! Esti singurul care de fiecare data cand cineva isi expune punctul de vedere despre mare Sinistru............,sari caars si incepi sa il ridici in slavii.Daca tot zici caesti unul care cunoaste situatia echipei de aproape,atunci vorbeste cu jucatorii si vezi care este realitatea.Vezi caal tau Sinistru cand echipa castiga........,el este cel mai tare antrenor iar cand mai si pierde incepe sa ameninte ca pleaca ca astia nu sunt jucatorii si case face de ras cu astia,asa cum se exprima el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo parca Sinescu a vrut sa il dea afara pe Decebal Nae!!!!!!.Am vazut poza cu Sinescu impreuna cu Nae,oare si acum il injura si ii spune ca il da afara :))))))))
    Sa il pupen in palarie pe Nae....,ca daca nu dadea golurile astea decisive,mister Sinistru era out de multa vreme. Oricum nu mai dureaza mult si pana la urma scapam de acest mercenar Sinescu.......,care poate ne spune Tybyas pe unde a antrenat Sinescu!!!!! Dar sa excluda Astra,pentru ca acolo Sinescu lucra sub acoperire,rolul lui era unul bine stabilit:))))))))

    Pentru Tybyas cu stima!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. .....ILIOIU BOGDAN,CATALIN VLAD nu au jucat fiind accidentati.CLAUDIU DUMITRESCU nu l-am fortat folosind-ul doar 10 minute,SANDU VALENTIN,MIHAI TUDOR usor accidentati si JERCALAU venit dupa accidentare,dar obligati sa-l folosim.In plus NAE DECEBAL a jucat avind doua copci la rana de la cap dar care si-a dorit foarte mult sa joace,si a facuto foarte bine.In acest context ALEX,am incercat sa incropim o echipa capabila sa cistige meciul si evident cele trei puncte.3-0 IN ACESTE CONDITII ESTE UN SCOR MINCINOS?spectatorii trebuie sa stie aceste lucruri si sunt sigur ca vor intelege demersul nostru.Vizavi de "spectacol"ca sa fac o gluma,inca nu am ajuns CAMPINA GLOBTROTTERS SHOW,evident ca suntem preocupati de inbunatatirea jocului,fiti siguri ca asa se va intimpla,numai ca trebuie sa aveti incredere si rabdare,au trecut 10 etape si suntem pe locul 4,sperat si in acelasi timp invidiat de altii.Unul din obiectivele noastre este de a aduce la stadion din ce in ce mai multi spectatori si cred ca am reusit,ei sunt barometrul activitatii noastre.Cind il vad pe ne'a DUDU linga banca noastra de rezerva zinbind,cind citiva spectatori care stau tot timpul in spatele bancii noastre de rezerva imi spun dupa meci "bravo ne'a VALI,astea sunt lucrurile care ne determina sa fim mai responsabili si sa muncim mai bine,bucuria lor este si bucuria noastra.ALEX,imi doresc sa fi mai intelegator si sa treci de bariera"conflictelor"oamenii si starile lor ne dau BAROMETRUL COMUNITATII ei conteaza,fata de ei avem datoria sa reprezentam cu cinste FOTBALUL CIMPINEAN si o vom face.VALERIU NICOARA/CSM CAMPINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot intelege punctul dvs de vedere si in mare parte aveti dreptate, dar am o intrebare: dvs v-a placut jocul CSM-ului de sambata? Daca raspunsul dvs e "da", atunci avem puncte de vedere diferite asupra a ceea ce presupune calitatea unui meci la nivelul Ligii a 3-a; daca raspunsul e "nu", inseamna ca spunem amandoi acelasi lucru! Si ar mai fi si alte lucruri de comentat fata de afimatiile dvs, dar... prefer sa n-o fac!

      Ștergere
  9. ...nu si este evident ca mai avem multe de pus la punct.Si pe noi ne preocupa acest lucru,patronii nostri stiu ce au de facut si te asigur ca asa vor face,in rest ALEX ai tot respectul meu.VALERIU NICOARA CSM

    RăspundețiȘtergere
  10. bravo nea vali le ai bre pastea,esti tare si le spui pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. Le spune ....la vrajeala...are talent....trebuia sa raspunda corect la intrebarea lui Alex....iar asta cu respectul fata de Alex suna a limbism.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dl.Nicoara pare ca este purtatorul de cuvant al lui Sinescu.Nea Vali,nu iti mai pune cenusa in cap pentru Sinescu/Nu are rost,pentru Sinescu toti sunteti niste inculti.Ai grija cu Sinescu,asta merge unde simte ca este un ciolan mare de ros si apoi pleaca fara remuscari si rade ca a mai pacalit un om de buna credinta!!!! Pacat de Nistoroiul ca sa incurcat cu un asa pervers.Daca imi aduc aminte la fel a facut la Teleajan.La mancat de bani pe Bucur si apoi a plecat,fara remuscari!!!! Omul ala si-a pierdut afacerile si casa pentru sa plateasca fitele si salariul lui Sinescu.Pe Nistoroiul il prosteste pentru ca la simtit ca este baiat buna care nu tine cont de bani,cu toate ca personal sunt surprins dece Nistoroiul accepta fitele si iesirile lui Sinescu.Problema este dece cineva din primarie nu se implica deloc macar cu ceva intrebari referitoare la comportamentul lui Sinescu fata de jucatori si mai nou de suporteri campineni.

    P.S.Dl.Guran si dl.Nistoroiu,dece permiteti sa fiti judecati negativ din cauza acestui Sinescu care se comporta ca un derbedeu.

    Cu Stima
    Un suporter campinean

    RăspundețiȘtergere