sâmbătă, 16 august 2014

AS Tufeni a perfectat ultimele transferuri înaintea debutului în "Super...lică"

Mâine, de la ora 11.00, AS Tufeni va debuta în "Super...lică", întâlnind pe teren propriu formaţia Avântul Tomşani. Până la acel moment, gruparea condusă de Giani Chiotoroiu (foto) a mai perfectat câteva transferuri importante. Este vorba de înregimentarea lui Radu Burlacu, jucător care în sezonul precedent a evoluat la CS Cornu, precum şi de revenirea lui Ariciu.
"Sunt două transferuri importante pentru noi - ne-a declarat Chiotoroiu - şi sperăm ca lotul conturat de antrenorul Robert Stoica să aducă primele bucurii suporterilor formaţiei noastre, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la primul nostru meci oficial din noua ediţie de campionat.
Am încercat să asigurăm condiţii cât mai civilizate la stadion, avem un lot pe care eu îl consider bun şi ne dorim să avem rezultate foarte bune, care să aducă satisfacţii iubitorilor fotbalului din Tufeni, care sper să vină în număr cât mai mare alături de echipa noastră".

8 comentarii:

  1. Anul acesta va fi a celor de la tufeni

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta da echipa de localnici si copii din zona Baicoiului...aveti banii dl.pres...

    RăspundețiȘtergere
  3. Beznea Dorinel Mihai16 august 2014 la 16:50

    Multa bafta!Sunt convins ,ca,acordind multa atentie veti fi acolo unde va doriti....dar drumul acum este mult mai greu....va doresc din suflet sa va atingeti obiectivele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai au de asteptat pana la locul1.....PROBABIL 2-3 ANI.

    RăspundețiȘtergere
  5. In seria asta se vor bate 3 echipe ciorani,tufeni si intersport

    RăspundețiȘtergere
  6. Tufeni v-a promova la pas...felicitari pentru realizari si multa bafta...

    RăspundețiȘtergere